Tento článok nie je vhodný pre ľudí mladších ako 18 rokov
Mám viac ako 18 rokov

Ilustračná foto: pexels/ archív TASR (AP)

Muž roky znásilňoval vlastné deti.

Polícia zadržala muža, ktorého prirovnávajú k neslávne známemu zločincovi Josefovi Fritzlovi. Muž 20 rokov zneužíval vlastnú manželku a deti. Nútil ich k potratom, polícia našla na dvore niekoľko pozostatkov predčasne narodených novorodencov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Znásilňoval vlastnú ženu a deti

Ako informuje Mail Online, Brazílčan 20 rokov držal v zajatí starého ošumelého domu svoju manželku a sedem detí. 54-ročný muž svoju ženu a deti opakovane znásilňoval. Keď s ním otehotneli, prinútil ich k potratu. Jednej z dcér sa napokon podarilo nenápadne mu dať lieky na spanie. Následne ušla a nahlásila ho na polícii. Tá prípad mesiac vyšetrovala, kým sa napokon vydala prehľadať pozemok.

Foto: archív TASR/AP

V záhrade policajti našli tri pochované plody, jeden z nich sa narodil odhadom v ôsmom mesiaci. Mužova manželka sa vyjadrila, že v takejto hrôze žila, odkedy mala 17 rokov. Podľa niektorých sa prípad nápadné podobá na prípad Rakúšana Josefa Fritzla, ktorý 24 rokov držal v zajatí svoju dcéru a splodil s ňou niekoľko detí.

Susedia a príbuzní nič netušili

Polícia zistila, že jedna z dcér prežila neúspešný pokus o ukončenie tehotenstva v šiestom mesiaci. Dieťa prežilo a zachrániť ho mala pôrodná baba. Dievča bolo v zlom zdravotnom stave, no otec jej odmietol zabezpečiť akúkoľvek lekársku pomoc. Deti, ktoré polícia zachránila z domu, boli vo veku od 3 do 22 rokov. Vyšetrovanie ukázalo, že zneužíval nielen manželku a deti, ale aj svokru.

Ilustračná foto: pexels

Ukázalo sa tiež, že muž vyvŕtal do stien izieb svojich dcér otvory, aby ich mohol sledovať pri prezliekaní. Sledoval ich aj pri vykonávaní hygieny v kúpeľni. Polícia muža zadržala a ženu a deti pre ochranu presunula do iného štátu. Susedia ani príbuzní o ničom údajne netušili. Muž ženu a deti sprevádzal takmer všade a nenechával ich osamote.

Uložiť článok

Najnovšie články