Foto: Archív TV Markíza

Vráti sa aj Sjú Rajdavá!

Kým celý svet bol pred pár týždňami doslova namäkko z návratu kultovej britpopovej kapely Oasis, Slovensko sa môže v roku 2025 taktiež tešiť na nemálo žiadaný comeback. Na pódiá sa totiž pri príležitosti 25. výročia vráti najúspešnejšia slovenská televízna šou Uragán.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najväčšie pecky, ale aj nové scénky a pesničky, navyše v pôvodnej zostave. Presne to sľubuje nová spomienková šou Uragán Tour 2025, ktorá v marci obíde Slovensko. Trojica komikov v zložení Peter Marcin, Andy Kraus a Zuzana Šikulová (alias Sjú Rajdavá) sa pri príležitosti 25. výročia Uragánu vrátia na pódiá v deviatich slovenských mestách. Dvojica Marcin a Kraus o tom informovala pred pár dňami v relácii Teleráno na TV Markíza. Práve táto stanica s Uragánom pokračovala na svojich obrazovkách pod názvom Hurikán, keď sa pôvodný projekt na obrazovkách vtedajšej Slovenskej televízie skončil.

Ako dvojica autorov projektu v rozhovore prezradila, diváci sa môžu tešiť na program, v ktorom uvidia všetky svoje obľúbené postavičky. Medzi nimi nebude chýbať pani Mária, malý Mirko, raperské duo Krímeš, László a Stromokocúr, či doktor Exitus. Veľkým lákadlom ale bude účinkovanie Zuzany Šikulovej, ktorá sa kvôli Uragán Tour vráti po rokoch na Slovensko z Austrálie, kam sa v roku 2005 odsťahovala.

Návrat do obdobia pred 25 rokmi zažije hneď niekoľko generácií. V pláne je oficiálne zatiaľ len deväť zastávok v mestách Žilina, Nitra, Prešov, Košice, Trnava, Levice, Bardejov, Poprad a Liptovský Mikuláš. Žilinská zastávka turné je už dokonca vypredaná, no pre enormný záujem zo strany divákov je možné predpokladať, že počet lístkov sa ešte navýši.

Ako Marcin s Krausom v rozhovore pre TV Markíza uviedli, vzhľadom na to, že nepôjde o program určený pre televízne vysielanie, budú si môcť na turné Uragánu hovoriť vtipy aj drsnejšieho rázu. Nezabudli tiež dodať, že to bude pravdepodobné prvý a posledný návrat k značke Uragán.

Uložiť článok

Najnovšie články