Foto: Profimedia

Petra Polnišová sa ukázala s populárnym televíznym trénerom.

Hoci by sa po zverejnení fotografie s Marošom Molnárom z Extrémnych premien mohlo zdať, že sa herečka chystá zmeniť svoj život pod jeho dohľadom a dať sa na chudnutie, populárny tréner to dal na pravú mieru a vyšiel s pravdou von.

Článok pokračuje pod videom ↓

Chce schudnúť pod jeho dohľadom?

Čaká nás premena Petry Polnišovej? Herečka patrí k ženám kyprejších tvarov, z ktorých si však nikdy nerobila ťažkú hlavu. Dokonca občas svoje kilá navyše aj obrátila na žart. Po tom, ako fanúšikovia zbadali na Instagrame jej fotografiu s obľúbeným fitnes trénerom Marošom Molnárom z televízneho projektu Markízy Extrémne premeny, mnohým automaticky napadlo, či herečka nehľadá jeho pomoc pri zhadzovaní kíl. Nový Čas zisťoval, čo Petra naozaj zamýšľa s trénerom. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Polnišová Peťa Official (@polnis_petusa)

„Staré mamy vraveli, že keď sa ho raz dotknete, tak 10 kíl dole. Na zázraky treba veriť,“ napísala Petra so štipkou svojho povestného humoru k fotografii, na ktorej sa usmieva so športovcom. Je prirodzené, že podľa fanúšikov sa Petra skutočne chystá na cestu za novým „ja”. Wwoohoooo, pome na toooo!!! Zdravie na 1 mieste,” uviedol jeden fanúšik. Toto bude premena roka 2025, a keď nie, nevadí, zbožňovať ťa neprestaneme,” znel ďalší komentár. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pepe Majeský (@pepeconfidential)

Prečo chodí k fitnes trénerovi?

Uložiť článok

Najnovšie články