Ilustračná foto: Unsplash

Pripravte sa na obmedzenie finančných operácií.

Jedna z popredných bánk na Slovensku ohlásila plánovanú odstávku svojich elektronických služieb, ktorá sa uskutoční v najbližších dňoch. Klienti sa musia pripraviť na obmedzené možnosti finančných operácií, preto je odporúčané vykonať dôležité transakcie v predstihu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Odstávka prebehne v sobotu (12. októbra) od 00:01 hod. do nedele (13. októbra) 06:00 hod., informuje ČSOB. Očakáva sa obmedzenie služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking, ČSOB BusinessBanking a ČSOB API (PSD2).

Obmedzenia online služieb ČSOB

„V tomto čase budú tiež nedostupné online služby na zriadenie klientov, účtov, úverových produktov a vkladu prostredníctvom recyklačných bankomatov. Platby kartou v kamenných prevádzkach a na internete, ako aj výbery hotovosti z bankomatov ČSOB budú po celý čas fungovať bez obmedzení,“ upozornila banka.

Mnohí klienti radi navštevujú pobočky bánk v nákupných centrách, no počas blížiaceho sa víkendu budú aj tieto služby obmedzené. „Odstávka je nevyhnutná pre ďalšie skvalitňovanie služieb. Za prípadné komplikácie sa vopred ospravedlňujeme,“ dodala jedna z najsilnejších finančných skupín na Slovensku.

Uložiť článok

Najnovšie články