Foto: Pexels

Tento strih si zamilujete.

Najnovší vlasový trend ponúka kombináciu nadčasovej klasiky a sviežej inovácie, ktorá vyhovuje každému typu tváre a textúre vlasov. Vykročte zmene naproti a doprajte svojej hrive refresh v podobe krátkeho strihu, ktorý vyzdvihne vašu krásu. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ste doteraz dávali prednosť skôr dlhšej korune krásy, je načase za tým spraviť hrubú čiaru a dopriať svojim vlasom poriadne oživenie. Nie je to však pre každého. Ak sa vyzbrojíte odvahou a zahodíte obavy, odmenou bude originálny strih, ktorý dodá objem vašim vlasom a opticky predĺži tvár, ako uvádza portál Brightside.

Pixie bob

Tento účes majstrovsky spája hravosť s eleganciou a sofistikovanosťou. Výsledkom je krátky strih, ale s elegantným štýlom, ktorý krásne orámuje tvár a je všestranný, čo sa týka stylingu. Je ideálny pre tie ženy, ktoré chcú krátke vlasy s minimálnou údržbou, no stále túžia po dotyku ženskosti. S vrstvami v zadnej časti a dlhšou prednou časťou vytvára tento strih zábavnú zmes textúry a tvaru, ktorý možno prispôsobiť rôznym typom vlasov a štýlom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @kurze.haare.stylen

Účes s mikro ofinou

Uložiť článok

Najnovšie články