Foto: profimedia

Dominika Cibulková si so svojou rodinou užíva dovolenku na Maldivách.

Raj na zemi. Bývalá tenistka trávi tieto dni na mieste, ktoré každému dovolí zabudnúť na realitu bežného dňa. Fotografie z Maldív, ktoré zdieľa so svojimi fanúšikmi na Instagrame, sú toho dôkazom. Podľa nich možno spoznať, že si celá rodina vychutnáva relax pri mori.

Článok pokračuje pod videom ↓

Napriek tomu, že je na dovolenke, Dominika Cibulková nevzišla zo svojej cesty za novým „ja“ a naďalej pracuje na svojej postave. Je vidieť, ako ďaleko sa už dostala, o čom svedčia tehličky na bruchu, ktoré sú jej dokonca vidieť i cez plavky. Schudla už neuveriteľných 20 kíl a svoje telo s hrdosťou vystavuje na obdiv v dovolenkovej destinácii. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

S detičkami v lietadle

Bývalá tenistka si so svojou rodinou dopriala pobyt v luxusnom rezorte. Po niekoľkých dňoch sa rodinka rozhodla presunúť na iné miesto v rámci Maldív a objavovať tak krásy na inom ostrove. Okrem iného zverejnila aj fotografiu svojich dvoch detí, synčeka Jakubka a dcérky Niny, ako sedia vedľa seba v súkromnom lietadle. Jakubkovi nechýba rozkošný úsmev a Ninka sa zase prekvapene pozerá do objektívu fotoaparátu. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)


„Odlet súkromným hydroplánom na ďalší krásny ostrov, ktorý nazývame „domovom ďaleko od domova na Maldivách“, napísala Dominika k sérii fotografií, pričom potešila aj fanúšikov z iných krajín, keďže popisok bol v anglickom jazyku. 

Ako zareagovali fanúšikovia?

Uložiť článok

Najnovšie články