Foto: Profimedia

Prešlo šesť rokov, čo Rytmus spravil krok, ktorý nepotešil fanúšikov.

Hoci je dnes šťastne ženatý s Jasminou a spoločne vychovávajú synčeka, ľudia si stále pamätajú na obdobie, kedy roky tvoril pár so známou slovenskou speváčkou. Okrem lásky k tomu druhému dvojicu spájala lásku k hudbe, čo potvrdilo aj niekoľko skladieb.

Článok pokračuje pod videom ↓

Láske Dary Rolins a rapera Patrika „Rytmusa“ Vrbovského odzvonilo ešte v roku 2018. Ako vtedy písal portál joj.sk, Rytmus si po rozchode zmazal z profilu všetky spoločné fotografie, no to, čo zamrzelo fanúšikov, ale aj Daru najviac, bolo, že zmazal skladbu 8. október, ktorú napísal pre Daru. Tá je však teraz nečakane späť.

Foto: Profimedia

Deň, ktorý započal ich lásku

Pieseň s názvom 8. október pôvodne vyšla v roku 2012. Rytmus v nej spieva: „Navždy ťa budem ľúbiť, budem pri tebe stáť. Navždy s tebou, navždy s tebou.“ V piesni raper tiež spomenul Darinu dcéru Lolu, ktorej rovnako venoval túto skladbu.

Rytmus v piesni spieval o dni, ktorý započal ich lásku a tento deň sa stal oslavovaným dňom ich vzťahu aj medzi fanúšikmi. Po tom, ako sa však rozišli a on sa zaľúbil do Jasminy, na čo ľudia vtedy nezareagovali práve pozitívne, rozhodol sa pieseň vymazať zo všetkých platforiem.

„Viete prečo som to vymazal? Pretože ste prehajpovaní a premotivovaní mojou minulosťou. Takže vám to uľahčujem, aby ste z toho nechytali záchvaty. Ja viem, že bulvár by najradšej chcel, aby som nosil Darine fotky v peňaženke, ale nechajte to na mňa, kde si tie spomienky uchovám,“ vysvetlil vtedy Rytmus, ako zachytil portál TV JOJ.

Fanúšikovia Rytmusa a Dary napriek tomu stále tento deň oslavovali a aj po rokoch pridávali príspevky s hashtagmi #nezabudame a #8oktober. Teraz sa ich však raper rozhodol prekvapiť, keďže po rokoch, ako ho prosili, aby skladbu vrátil na internet, to konečne urobil.

Uložiť článok

Najnovšie články