Foto: Profimedia

Mária Čírová mala pochybnosti.

Chýbalo veľmi málo a padlo by rozhodnutie, z ktorého by jej fanúšikovia neboli nadšení. Postavila sa však na nohy a začala odznovu. Zrejme mnohých prekvapí, čím si prechádzala speváčka. Je dôkazom toho, že aj na prvý pohľad dokonalý život nemusí byť jednoduchý.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aj tento rok zahájila Mária Čírová predaj vstupeniek na vianočné turné, ktoré majú jej fanúšikovia radi, ako informuje portál Koktejl. Vzápätí sa stalo niečo, čo zrejme tiež mohlo prispieť k prehodnoteniu jej pôvodného rozhodnutia. 

„Po 2 hodinách. Bože môj. Dajte mi čas spracovať emócie. Spolu sme obrovská sila,“ uviedla dojatá Mária po tom, ako zistila, že sa lístky do Žiliny predali závratnou rýchlosťou. A hoci fanúšikovia sú nadšení a nevedia sa dočkať vianočných koncertov na Slovensku, nikto z nich ani len netušil, že hrozilo ich zrušenie. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA KACHÚTOVÁ ČÍROVÁ (@mariacirova)

Pripravená na nové začiatky

„V januári na Srí Lanke som bola presvedčená, že sa stiahnem z verejného života a budem sa venovať len rodine, koňom a tichu prírody, obklopená tými najkrajšími zvukmi,“ uviedla speváčka na Instagrame, ktorej prekvapivé tvrdenie vystriedalo pozitívne. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA KACHÚTOVÁ ČÍROVÁ (@mariacirova)


Jej priaznivci si môžu vydýchnuť, v súčasnosti má na to totiž iný názor.A teraz, o pár mesiacov neskôr, mám pocit, akoby som sa znovuzrodila. Som pripravená na nové začiatky, na nové výzvy a zázraky, ktoré ma čakajú. Každé ráno sa budím s radosťou a vďačnosťou za život, ktorý je presne taký, aký má byť,” napísala odhodlane Mária.

Čo ľudia nevidia? 

Uložiť článok

Najnovšie články