Foto: Profimedia

Čo by ste urobili s neuveriteľnou výhrou vy?

Rozprávkový jackpot sa podarilo získať nemenovanému mužovi v Španielsku. Výhra 162 miliónov eur premenila šťastlivca zo dňa na deň na multimilionára. V piatok 4. októbra 2024 správne tipol päť hlavných aj dve dodatkové čísla.

Článok pokračuje pod videom ↓

O správe napísal portál TVNoviny, ktorý prebral správu z portálu Metro.

Boháčom zo dňa na deň

Z nemenovaného Španiela sa stal zo dňa na deň boháč, keď v lotérii EuroMillions vyhral megajackpot v hodnote 162 miliónov eur. Tiket si mal zakúpiť online.

Astronomická výhra je zároveň druhou najvyššou v histórii krajiny, pričom ju prekonáva len 189-miliónový jackpot z roku 2017.

Po odrátaní 20-percentnej dane mužovi zostane na účte približne 130 miliónov eur.

Jackpot získal vďaka výherným číslam 4, 8, 16, 17 a 20, s dodatkovými číslami 1 a 6.

Ilustračná foto: unsplash

Muž, ktorého identitu nepoznáme, následne dorazil do obchodu Amancio Gozokiak v španielskom mestečku Derio, kvôli validácii výhry. Podnik sa zároveň pýši tým, že hráči v ňom majú neraz šťastnú ruku.

Podľa portálu Canarian Weekly, v minulosti ním prešli tikety, ktoré vyhrali dve ceny vianočnej lotérie El Gordo, rovnako ako druhú výhernú cenu Bonolota a tretiu cenu z Lotería del Niño.

Výherná suma prekonala posledný veľký jackpot z roku 2020, kedy sa v španielskom meste Mayorga podarilo inému hráčovi vyhrať 144 miliónov.

Uložiť článok

Najnovšie články