foto: Myrkl

Je tu náročné obdobie, postrach mnohých gastroenterológov.

Príchod jesene a následných Vianoc znamená pre naše trávenie zaťažujúcu skúšku. Spotreba piva na Slovensku síce klesá, ale stále obľubujeme iné druhy alkoholu. Existuje však spôsob, ako ho užívať nielen v menších množstvách, ale najmä zodpovedne a bez opice.

Generácii Z alkohol nechutí. Najnovšie prieskumy dokazujú, že v porovnaní s ich predchodcami užívajú zástupcovia danej skupiny výrazne menej alkoholických nápojov. Približne tretina z nich abstinuje úplne. Nie všetci sme však narodení v druhej polovici 90. rokov. Každý z nás ale pozná nástrahy, ktoré so sebou konzumácia alkoholu prináša. Ak sa nevyhneš poháriku, lebo tvoj strýko alebo svokor ti jednoducho nedajú na hodoch či návšteve pokoj, môžeš k tomu stále pristúpiť slušne a uvedomelo.

foto: Myrkl

Pod zodpovedným pitím rozumieme najmä miernu konzumáciu, s dostatočným prísunom čistej vody. Tiež je vhodné poznať svoje limity, neprekračovať ich, zohľadňovať sociálne aspekty a rešpektovať zákony. Novinkou v oblasti zodpovednej konzumácie alkoholu je aj užitie jedinečných tabliet zo Švédska. Volajú sa Myrkl a sú vyvinuté tak, aby sa alkohol štiepil ešte predtým, než sa dostane do pečene. Vďaka tomuto procesu môžeš mať ráno bez opice.

Ako to funguje

Tajomstvo je ukryté v jedinečnom zložení, ktoré je schválené potravinovými agentúrami a vedecky podložené. Tabletka Myrkl v sebe ukrýva kombináciu patentovaných baktérií AB001™, obohatených L-cysteínom, dextrínom a vitamínom B12, ktorý podporuje imunitný systém a zvyšuje hladinu energie. Ide o tobolku vyvinutú na báze probiotík, aminokyselín a vitamínov. „Molekuly alkoholu sa ešte pred príchodom do pečene rozštiepia na vodu a oxid uhličitý. Vďaka tomu nedochádza ku vzniku acetaldehydu ani kyseliny octovej. Práve tieto produkty odbúravania alkoholu v pečeni majú za následok príznaky opice. Organizmus je tak pod menšou paľbou a náporom alkoholu,“ vysvetľujú iniciátorky eshopu bezopice.sk.

foto: Myrkl

Ideálne je, ak dve Myrkl tobolky užiješ aspoň dve hodiny pred plánovanou konzumáciou alko drinku. Ale pozor, ani tento jedinečný produkt nezabráni tomu, aby ti alkohol poškodil mozgové bunky, obličky, žalúdok a ďalšie orgány. Nadmerné užívanie alkoholických nápojov predstavuje v súčasnosti veľký problém, ktorý si vyžaduje odbornú liečbu. „Kapsuly Myrkl sú určené zodpovedným ľuďom, ktorí si vedia ustriehnuť prijímané množstvo a nechcú svojím konaním a správaním na druhý deň obmedzovať seba ani ostatných,“ pokračujú iniciátorky.

Relevantné výskumy

Až 70% užívateľov Myrkl vo Veľkej Británii uviedlo, že práve vďaka nemu sa na druhý deň cítili lepšie ako v období, keď konzumovali rovnaké množstvo alkoholu bez tohto čisto prírodného a vegánskeho pomocníka. Je to tým, že podľa klinickej štúdie sa až 70% prijatého alkoholu vďaka Myrkl odbúra už po 60 minútach od jeho konzumácie. Tobolky zo Švédska pomáhajú tiež v rýchlejšom spaľovaní kalórií a zabezpečia ti viac energie.

Ak teda smeruješ medzi ľudí, ktorí sa ťa hneď po príchode opýtajú, čo si dáš, nezabudni predtým užiť Myrkl. Ľahko sa prehĺta a zapíja. Dostupný je aj v darčekovom sete a tiež pre šoférov. Dokonca ho môžeš mať aj na vlastnej svadbe či oslave. Ak máš však pocit, že alkohol konzumuješ často a vo vysokej miere, obmedzuje ťa v práci a deštruuje tvoje zdravie i medziľudské vzťahy, nezabudni vyhľadať pomoc odborníka.

PR článok Myrkl
Uložiť článok

Najnovšie články