Foto: TASR - Jaroslav Novák

Andrej Danko bol hosťom proruskej Infovojny.

Šéf SNS Andrej Danko skritizoval prezidenta Petra Pellegriniho. Okomentoval jeho  vyjadrenia z posledných dní, jeho kritiku vníma ako „až nenávistnú“. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Danko vo vysielaní proruskej Infovojny spomenul, že Pellegrini nie je prezidentom koalície, ale Hlasu, upozornil Denník N. Malo sa to podľa neho ukázať včera, keď prezident hájil odstupujúcu ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú, ktorá podľa Pellegriniho „urobila kopec dobrej práce“.

„Z núdze cnosť“

Danko tiež spomenul, že bola „z núdze cnosť“, že sa stal hlavou štátu. Po voľbách sa začalo ukazovať, že Smer a SNS sú v koalícii oslabení.

Hlas má podľa Andreja Danka blokovať reformu STVR, tvrdí, že chce za jedného člena Rady STVR presadiť Daniela Krajcera, bývalého ministra kultúry. „Politicky stojí na inom brehu,“ vyhlásil šéf SNS v Infovojne. Kritikou nešetril ani pri ministrovi školstva z Hlasu. Vedenie u Tomáša Druckera „sú slniečkari“, povedal.

Baterkáreň v Očovej

Danko tiež zopakoval, že vo vláde sa uvažuje nad baterkárňou v Očovej, má to byť jeden z variantov.  Avšak ešte minulý týždeň túto informáciu poprela Denisa Saková. Ministerka hospodárstva o tom nepočula.

Danko vidí problém v tom, ak bude Hlas silnejší ako Fico. V Infovojne tiež vyzval Rudolfa Huliaka a poslancov okolo, aby sa pridali na stranu Smeru a nie na stranu Hlasu, keď už nechcú fungovať pod značkou SNS.

Uložiť článok

Najnovšie články