Foto: Profimedia

Desivá tragédia zasiahla športovú komunitu.

Športový svet zasiahla mimoriadne tragická správa o násilnej smrti bývalého profesionálneho cyklistu, ktorý poslednýkrát vydýchol vo veku 48 rokov. K desivej udalosti došlo počas bežnej prechádzky so psom. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Bývalý juniorský majster sveta v dráhovej cyklistike Marlon Pérez bol zavraždený neznámym páchateľom, informuje AS Colombia. K útoku malo dôjsť počas rannej prechádzky so psom. Podľa dostupných informácií sa mu zlodej snažil strhnúť z krku zlatú retiazku. Cyklista mu ju však odmietol dať a začal sa brániť.

Útočník bol rozhodnutý získať, čo si zaumienil, v dôsledku čoho zasiahol Péreza nožom priamo do krku. Svedkovia útoku zavolali záchranku, ktorá ho previezla do nemocnice v Carmen de Viboral. Bohužiaľ, bývalý športovec zomrel na následky vážneho zranenia.

Kolumbijská polícia momentálne vyšetruje udalosti, ktoré predchádzali krvavému útoku a zároveň sa snažia vypátrať vraha, ktorý pripravil o život skvelého športovca. Vyšetrovateľom majú pomôcť predovšetkým svedecké výpovede ľudí, ktorí sa pohybovali v okolí miesta tragédie.

Uložiť článok

Najnovšie články