Foto: Profimedia

Adela má zrejme jasno, čo sa týka budúcnosti syna Maxíka. 

Je ostrieľanou moderátorkou s vlastnou talkshow Trochu inak s Adelou, občas sa mihne v rôznych televíznych projektoch a pracuje v rádiu. Vyzerá to tak, že pracovných povinností má nad hlavu, ale ako priznáva Adela, nie je to tak, dokonca stíha plánovať budúcnosť svojho syna Maxíka. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Práca ako osvieženie pri mamičkovských povinnostiach

Ako povedala Adela v rozhovore pre portál Pluska, nemá veľa práce, ktorá by ju zamestnávala natoľko, že by sa svojmu synčekovi nevenovala toľko, koľko by chcela. Odrobí vraj pár dní v mesiaci, takže jej ostane veľa času na to, čo jej je najmilšie. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Matušková (@danielinuholpohladu)


„Keď nakrúcate nejakú reláciu, ktorá sa, povedzme, vysiela každú sobotu v prime time na komerčnej televízii, tak mňa to stálo reálne 7 dní v auguste a v septembri dokopy,” uviedla obľúbená moderátorka a zároveň dodala, že podobne to má s reláciou Milujem Slovensko. Taktiež chodieva raz za mesiac nakrúcať svoju talkshow Trochu inak s Adelou a sem-tam dopredu nahrá rozhovory vo Fun rádiu. „Myslím si, že to je na materskú také príjemné osvieženie,” povedala Adela s úsmevom.  

Aký koncept škôlky sa jej páči? 

Uložiť článok

Najnovšie články