Foto: Profimedia

Na Beckhamovcov sa opäť valí vlna kritiky kvôli ich dcére.

13-ročná dcéra Beckhamovcov sa často stáva predmetom diskusií. Či už kritizujú jej otca za to, že ju objíma okolo pásu, alebo bozkáva na pery, alebo kritizujú jej mamu, ktorá jej dovolí nosiť mejkap a oblečenie nevhodné jej veku. Ako sa ukázalo, teraz sa znova nevyhli rovnakej situácii.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Boredpanda, tínedžerka sa objavila na Victoriinej prehliadke na parížskom týždni módy v sprievode slávnej rodiny. Harper mala na sebe obopínajúce ružové saténové šaty, ktoré navrhla jej matka, čo vyvolalo polemiku o nevhodnosti pre jej vek.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Skritizovali jej šaty

Harper sa objavila na fotografiách spolu s rodičmi, bratmi Cruzom, Romeom a Brooklynom a tiež Brooklynovou manželkou Nicolou. Tínedžerka medzi nimi vynikala vďaka ružovej farbe šiat, a tak nie div, že sa všetka pozornosť obrátila na ňu.

Kritici na sociálnych sieťach diskutovali o tom, či boli Harperine saténové šaty príliš dospelácke na jej vek, pričom v komentároch sa pýtali, či nevyzerá oveľa staršie ako na 13 rokov. Niektorí naopak obhajovali voľbu manželov Beckhamovcov nechať ju takto sa obliekať a chválili ich, že ostávajú pri zemi a neberú ohľad na verejnú mienku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Jeden z používateľov Threads sa vyjadril: „Ona má 13???? Myslela som si, že má 15.“ Istá osoba zas napísala na Instagrame: „Saténové šaty sú pre Harper príliš dospelácke a navyše vyzerá, akoby bola pripravená do postele.“

„Títo tínedžeri dnes vyzerajú tak staro,“ poznamenal niekto iný. „Má len 13 a oblieka sa ako žena,“ nechápavo krútil hlavou ďalší.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa HELLO! Magazine (@hellomag)

Istý fanúšik však oponoval: „Jednoducho sa mi páči, ako si idú svojím životom a vôbec im nezáleží na tom, čo si svet myslí alebo hovorí! Milujem túto rodinu.“

Ďalšia osoba sa hneď pridala: „V porovnaní s rodinami s takýmto životom na vysokej nohe sú všetci rozkošní a v skutočnosti sa držia pri zemi. Prajem im veľa šťastia.“

Mnohým sa zároveň páčilo, akým štýlom sa David držal v blízkosti svojej dcéry a pôsobil ako jej bodyguard. „Chráni svoju rozkošnú dcéru ako James Bond. Každý otec na svete by mal byť ako Beckham,“ chválila fanúšička.

Uložiť článok

Najnovšie články