Dušan Gaži má 11 rokov a jeho sestra Daniela Gažiová 12 rokov.

Polícia pátra po súrodencoch z Čane v okrese Košice-okolie. Dušan Gaži má 11 rokov a jeho sestra Daniela Gažiová 12 rokov. Súrodenci sú nezvestní od 30. septembra, keď o 17:35 bez povolenia odišli z Centra pre deti a rodinu v obci Drienovec.

Článok pokračuje pod videom ↓

Doteraz nie je známe, kam odišli. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Jana Mésarová.

Polícia prosí o pomoc

Dušan je vysoký 150 centimetrov, má tmavohnedé až čierne vlasy a hnedé oči. Na sebe mal oblečenú mikinu sivej farby s kapucňou, z vnútornej strany červenej farby, tepláky tmavomodrej farby, biele ponožky, tenisky čiernej farby s bielym pruhom z bočnej vonkajšej strany.

Daniela je vysoká 168 centimetrov, má tmavohnedé až čierne vlasy dlhé do polovice chrbta a hnedé oči. Naposledy mala oblečený crop top hnedej farby, rifle čiernej farby so zlatým opaskom a čierne tenisky.

Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestných súrodencoch hlásila na bezplatnej linke 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na facebookovom profile polície.

Uložiť článok

Najnovšie články