Ilustračná foto: Profimedia

Počas októbra dostanú viacerí Slováci kanál zadarmo.

Ako už býva zvykom, klienti dvoch operátorov televíznych služieb dostanú aj počas októbra ochutnávku ďalšieho televízneho kanálu úplne zadarmo. Tešiť sa z nej budú zákazníci terestriálnej platformy Plustelka od Towercomu a aj Skylinku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Od 1. do 29., respektíve až 31. októbra si zákazníci Skylinku a Plustelky budú môcť zadarmo vychutnať vysielanie športového kanálu Sport 1 z dielne spoločnosti AMC Networks International, informuje o tom portál Satelitná TV a Skylink na svojom webe.

Pútavý program pre športových nadšencov

Ten počas tohto mesiaca ponúkne vo svojom programe pútavé živé prenosy Ligy národov UEFA, talianskej Serie A ženské aj mužské zápasy Európskej hádzanárskej federácie, ale aj hokejové stretnutia slovenských tímov Tipos Extraligy. Chýbať počas októbra nebudú ani turnaje v šípkach, box, či americký futbal.

No kým Plustelka ponúkne Sport 1 v SD kvalite, Skylink divákom kanál dodá v HD rozlíšení.

Niektorým nemusí fungovať správne

Kanál Sport 1 šíri Towercom vo 4. celoplošnom multiplexe (MUX 4), ktorý využíva štandard DVB-T2, pripomína SatelitnáTV.sk. Vysielanie je dostupné v kompresnom formáte HEVC (H.265) a na jeho príjem je potrebné zariadenie, ktoré tento novší videoformát podporuje. Diváci so starším zariadením tak z bezplatného poskytovania kanálu Sport 1 obraz neuvidia, pôjde im len zvuk.

Skylink ponúkne Sport 1 HD všetkým. Dostupný je aj v internetovej televízii Skylink Live TV, ktorú majú všetci zákazníci v cene svojho balíčka.

Uložiť článok

Najnovšie články