Foto: Profimedia

Táňa Pauhofová si naplno užíva čas so svojou dcérkou. 

Pred dvoma rokmi sa jej obrátil život hore nohami. V tom pozitívnom zmysle, keďže priviedla na svet dcérku Mílu, ktorá už o dva dni oslávi narodeniny. Táňa si očividne užíva materstvo a všetko, čo k nemu patrí. Dôkazom je jedna z jej najnovších fotografií, ktorú zverejnila na sociálnej sieti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Fotografia s najmilším pokladom

Zažíva úspech nielen v hereckej kariére. Táňa Pauhofová je mamičkou na plný úväzok, ktorá prežíva radosti i príjemné starosti so svojou dcérkou Mílou. S manželom Jonatánom Pastirčákom sa na ňu veľmi tešili, dnes sa venujú Míle na sto percent a dávajú jej všetku svoju lásku. Napokon, je to vidieť aj na fotografii na Instagrame.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)


„… lebo mojkanie je najviac,” napísala k zverejnenej fotografii, ktorá sa radí k tým vzácnym, keďže herečka si svoje súkromie stráži. Málokedy totiž zverejňuje snímky so svojou dcérkou.

Fotografia zachytáva herečku s Mílou, ktorú má v nosiči. Zdá sa, že Táňa sa radí medzi mamičky, ktoré sú zástankyňami nosenia detí. Takýmto spôsobom ich majú stále pri sebe a dieťa cíti ich blízkosť.

Snímka je očividne z dovolenky pri mori, čo znamená oddych od pracovného kolotoča a viac času na to, čo je herečke najmilšie. Akoby to bolo len včera, čo sa herečke narodila dcérka. Dnes je vidieť, že rastie ako z vody.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

Dojímavé reakcie fanúšikov

„Veľmi vám to sekne,” zareagovala na fotografiu jedna z fanúšičiek. „Krásne ste. Práve dnes som manželovi hovorila, že nosenie je jedna z vecí, ktoré mi veľmi chýbajú odvtedy, čo mi deti odrástli,” znel ďalší komentár. Väčšina fanúšikov neskrývala dojatie, čo vyjadrili emotikonmi v tvare srdca. 

Uložiť článok

Najnovšie články