Foto: Instagram/jan_kolenik, Markíza (Press)

Diváci Dunaja, k vašim službám opäť predpovedali osud jednej z postáv.

Obľúbený dobový seriál v súčasnosti prezentuje už siedmu sériu a tak nie div, že doň opäť pribudli nové postavy. Niektoré divákov poriadne prekvapili, iné nahnevali a potom sú tu tie, o ktorých dúfajú, že sa dozvedia viac. 

Článok pokračuje pod videom ↓

V seriáli Dunaj, k vašim službám pribudlo viacero nových postáv. K ženskému osadenstvu sa pridali Marína, Magda či Júlia a v prípade mužov sme mohli vidieť rôznorodosť, čo sa týka vekových kategórií. Pribudli totiž Thomas, Wolfie, ale tiež Horst Grabe. Práve posledný menovaný divákov najviac zaujal, ako vyplynulo z ich hlasovania.

Čo je zač

Keď TV Markíza predstavila novú postavu, blízkeho priateľa Hitlera, ktorú stvárňuje Ján Bakala, prezradili o ňom: „Obersturmbannführer Grabe  prichádza do Bratislavy dohliadnuť na organizovanie židovských transportov do Poľska. Z hľadiska svojej hodnosti je vyššie postavený ako Walter Klaus a jeho vplyv ešte posilňuje skutočnosť, že je osobným priateľom Adolfa Hitlera. Disponuje preto obrovským sebavedomím, aroganciou a neochvejnou vierou v nadradenosť nemeckého národa a seba obzvlášť, čo dáva svojmu okoliu neprestajne najavo. No i tento zapálený nacista má svoje slabé ľudské stránky, ktoré neostanú dlho utajené.“

Foto: Markíza (press)

Teraz sme mali možnosť vidieť prvý vypravený transport a prekvapivo naň Grabe neprišiel sám, ale spoločnosť mu robila Lena. Tá síce predošlé série manipulovala najmä Holubcom a niekedy si dokonca trúfla ísť poza chrbát aj svojmu švagrovi Klausovi, no vyzerá to tak, že túto sériu si trúfne aj na väčšiu výzvu.

Diváci predpovedali

Uložiť článok

Najnovšie články