Foto: Profimedia

Ashton Kutcher prezradil smutný dôvod, prečo sa k synovi a dcére správa inak.

Hviezda seriálu Dva a pol chlapa sa v roku 2015 oženil s Milou Kunis, mnoho rokov po ich prvom stretnutí na pľaci seriálu That 70’s Show, ktorý mal premiéru v roku 1998.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pár má dve spoločné deti – dcéru Wyatt Isabelle a syna Dimitriho Portwooda. V nedávnej epizóde podcastu The Throwbacks Ashton Kutcher priznal, že obaja dostávajú rozdielne rodičovské zaobchádzanie. Herec je viac ochranársky voči svojej dcére. Kutcher prezradil, že jeho deti sú tak vychovávané odlišne v dôsledku „toxickej maskulinity“, píše portál Tyla.

Foto: Profimedia

K deťom sa správajú inak

V epizóde vysvetlil: „Môjmu synovi vždy hovorím: ‚Áno, poďme na to‘. Ako napríklad včera, keď sme na príjazdovej ceste robili triky na bicykli, alebo ako napríklad ‚Pozri, či dokážeš skočiť zo štyroch schodov‘,“ vysvetlil a potom dodal, že keď ide o jeho dcéru, má pocit, že ju chce len chrániť.

„Keď môj syn plače, hovorím si: ‚Dobre, čo sme sa naučili? Ideme ďalej,’“ povedal Kutcher a dodal: „Ale keď plače moja dcéra, srdce mi vyletí z tela a nemôžem ho tam vrátiť.“ Potom dodal, že jeho manželka je na tom rovnako – ale naopak. Mila je totiž oveľa prísnejšia na dcéru, zatiaľ čo bábätkuje ich syna. Majú to tak vyvážené a obe deti si prakticky zažívajú to isté, len od iného rodiča.

Predtým v rozhovore Ashton tvrdil, že ho dostalo, keď sa mu narodila dcéra, najstaršie z jeho dvoch detí. „Neviem, či to súvisí s tým, že som otec dievčaťa, alebo s tým, že je moja prvá, ale keď sa mi narodila dcéra, nikdy v živote som nebol taký zamilovaný. S Milou sme sa o tom veľa rozprávali. Akoby som nikdy nikoho tak veľmi nemiloval. Nikdy,“ priznal milujúci otec.

Uložiť článok

Najnovšie články