Foto: Profimedia

75-ročný herec urobil na červenom koberci niečo nečakané.

Herec sa nedávno zúčastnil na filmovom festivale v Benátkach 2024 a jeho manželka a syn sa k nemu pridali. Počas prechádzky po červenom koberci po boku svojej manželky urobil 75-ročný herec nečakaný pohyb, vďaka ktorému sa pár ihneď stal stredobodom pozornosti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Brightside.me, gesto Richarda Gerea voči jeho manželke Alejandre Silve upútalo pozornosť všetkých ľudí okolo nich vrátane personálu červeného koberca a ochranky, ktorí rýchlo vytiahli svoje telefóny, aby scénu zachytili. Pár sa zúčastnil na premiére filmu Wolf na filmovom festivale v Benátkach 2024.

Foto: Profimedia

Nechal ju zažiariť

Richard Gere vyjadril svoju hlbokú náklonnosť k manželke Alejandre Silve nezabudnuteľným spôsobom. Kľakol si na jedno koleno a natiahol k nej ruku. Aj potom, ako jeho ruku prijala, neprestával v tom, aby všetkým prezentoval jej krásu a robil všetko preto, aby preniesol žiaru reflektorov na jeho úchvatnú manželku.

Alejandra vyzerala úžasne v splývavých bielych večerných šatách s asymetrickým rozparkom, ktoré skombinovala s topánkami na podpätku. Vlasy mala rozpustené, čo jej vzhľadu dodalo nedbalý, ale elegantný nádych.

Foto: Profimedia
Uložiť článok

Najnovšie články