Foto: Instagram (tvmarkizaofficial) / TV Markíza press

Diváci majú dôvod na radosť, nie však nadlho.

Štvrtá séria Mamy na prenájom okrem iného predstavila najmä komplikované vzťahy. Niekoľko vzťahov sa ukončilo, no vzápätí sa vytvorili nové a diváci majú svojich favoritov. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Len nedávno sme vás v článku informovali, že diváci veľmi nefandia postave Terezy a dokonca tvrdia, že v ich očiach je ešte horšia ako Beáta. Mnohí pritom písali, že sa k Edovi nehodí a chcú, aby sa k sebe vrátili Edo s Beátou. To sa im nakoniec možno ešte splní, keďže si diváci v správaní Beáty všimli detail, ktorý ich veľmi potešil.

Nerozhodná Beáta

„Edo, počkaj. Podpíšeme to inokedy, dobre?“ týmito slovami zastavila Beáta Eda pred podpisom rozvodových papierov v 19. epizóde. Vtedy sa vyhovorila, že spravila chybu v údajoch a uvedomila si to až v tej chvíli. Neskôr bola ukázaná scéna, ako Beáta drží v rukách tieto papiere a bolo vidieť, že nad nimi rozmýšľa.

V ďalšej epizóde bolo navyše zrejmé, že si Beáta začala držať odstup od Petra a upozornila ho, že Zuzkin otec je Edo a že ju v tom nemá mýliť. Na konci tejto epizódy došlo ku konfliktu Beáty a Petra, keď jej začal vyčítať, že ho začína držať ďalej od Zuzky a tiež od zvyšku jej rodiny. Keď sa začala vyhovárať, rovno sa jej spýtal, či to má niečo spoločné s Edom.

„Cítiš k nemu ešte niečo?“ spýtal sa Peter Beáty a diváci si myslia, že poznajú odpoveď.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

Stále ho miluje

TV Markíza položila svojim divákom jednoduchú otázku: „Je podľa vás Beátka pevne rozhodnutá o tom, že sa chce s Edom rozviesť?“ Ako sa ukázalo, diváci sú presvedčení, že Beáta sa s Edom nakoniec nerozvedie, keďže ho stále miluje.

„Podľa mňa nie je, ja si myslím, že Eda stále ľúbi,“ znela jedna z odpovedí.

„Nie, stále miluje Eda,“ ďalšia diváčka hneď súhlasila a nebola jediná. Iná píše: „Nie, stále ho podľa mňa miluje.“

„Jasné, že nie. Miluje ho. Vďaka vzťahu s Petrom si uvedomuje, že je normálne, že chlap musí veľa pracovať, aby uživil rodinu. A po tomto zistení je Peter zbytočný,“ vysvetlil ďalší divák.

Takáto je pravda

Uložiť článok

Najnovšie články