Foto: Instagram/erikajudinyova, Profimedia

Erika Judínyová zverejnila fotografiu svojho nového outfitu.

Erika Judínyová rozhodne nepatrí medzi žiadne hanblivky. Už dlhé roky moderuje obľúbenú reláciu Smotánka, v ktorej predvádza jeden extravagantný outfit za druhým. Neraz sa ukázala vo vyzývavom kúsku oblečenia, o to viac ostali diváci prekvapení po tom, v akých šatách zapózovala na sociálnej sieti. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Obľúbená relácia o prominentoch nie je len o novinkách zo sveta šoubiznisu, ale aj o oblečení, v ktorom Erika moderuje Smotánku. Postupne si v priebehu rokov diváci začali zvykať na odvážne outfity, ktoré moderátorke nerobili žiadny problém. Napokon, postavu mala vždy ukážkovú. Aj keď po tehotenstve trochu zmenila garderóbu, svojho sexi oblečenia sa nevzdala úplne.

Prekvapila elegantnými šatami

Divákov najnovšie šokovala novým outfitom, ktorý tentoraz mal ďaleko od odvážneho modelu. Žiadny veľký výstrih alebo módny kúsok, ktorý viac odhaľuje, než zahaľuje. 

Markíza zverejnila na facebooku fotografiu Eriky v krásny sofistikovaných elegantných šatách. Moderátorka v nich vyzerá úchvatne, čo dotvára jej jemný mejkap a účes. V šatách s geometrickými vzormi, na ktorých sa strieda modrá, biela a čierna farba, vynikla jej dokonalá postava, ktorou sa pýši manželka herca Štefana Skrúcaného a mama dcérky Elly. 

Reakcie fanúšikov

Prevažná väčšina fanúšikov ocenila najnovší outfit, ktorý ich očividne dostal. Pekné šaty,” znel jeden komentár. „Konečne vyzerá krásne oblečená,” uviedol ďalší. „Otočila sa o 180 stupňov, konečne má niečo moderné,“ nešetril chválami iný komentár. „Konečne normálne oblečená, svedčí jej to,“ vystriedal predošlý. „Veľmi pekne oblečená posledné 3 vysielania,” pochválila vkus Eriky ďalšia fanúšička. Že by sa moderátorka rozhodla pre zmenu a zo šatníka vylúčila menej vyzývavé kúsky oblečenia?

Uložiť článok

Najnovšie články