Foto: Instagram/filip_tumaa

Herec prekvapil novým imidžom. 

Hoci jeho vlasy sú už prešedivené, on si z toho ťažkú hlavu nerobí. Vychytený herec a spevák Filip Tůma sa bez problémov na sociálnej sieti i na verejnosti ukazuje s hrivou, na ktorej sa podpísali pribúdajúce roky. Zdá sa však, že si povedal dosť a rozhodol sa pre zmenu účesu. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Pochválil sa novými vlasmi

Manžel Nely Pociskovej bezpochyby miluje zábavu a nechýba mu zmysel pre humor, ktorý rád ukazuje. Podobne tak bolo v relácii Záhady tela, kde sa herec ukázal inak, ako doteraz. Pred kamery totiž dorazil s novými vlasmi, ktoré si prefarbil. Jeho šediny sú zrazu fuč a vystriedali ich hnedé vlasy. 

Keďže patrí k miláčikom ženského publika, hlavne nežnejšiemu pohlaviu zrejme neušla premena jeho vzhľadu. Herec vyzerá výborne. „Mám nové vlasy, neviem, či si si to všimol,” odpovedal Filip na otázku moderátora a herca Mariána Miezgu, ktorý sa ho spýtal na novinky v jeho živote. 

Prečo sa rozhodol pre zmenu?

Nechýbal jeho humor, čo sa odrazilo na dôvode, prečo tak spravil. „Keď som sa dozvedel, že v relácii budem účinkovať so Šokom, tak som si prifarbil hlavu, lebo ma jedoval, aké má husté čierne vlasy,“ zavtipkoval herec a spomenul Juraja Šoka Tabáčeka, ktorý bol okrem iných hosťom v relácii Záhady tela. Šoko sa vzápätí zdráhal, že to nie je pravda o jeho vlasoch.  

Podľa toho, ako sa Filip ďalej vyjadril, by pravdepodobne nemalo ísť o trvalú zmenu. „Aby som nemýlil divákov, tak je to pre jeden projekt, kde musím byť tmavší,” priznal sa, čo je skutočne za tým.

Okrem neho a Juraja Šoko Tabačeka, svoje znalosti o ľudskom tele v sobotu preverili tiež Natália Puklušová a Slávka Halčáková. Všetci sa zhodli na jednom: prefarbené vlasy u Filipa vyzerajú úplne prirodzene. 

Uložiť článok

Najnovšie články