Foto: profimedia

Dominika Cibulková má za sebou výrazný progres.

Vyzbrojila sa pevnou vôľou a kilá zhadzuje jedna radosť. Dominika Cibulková je živým dôkazom toho, že keď človek naozaj chce, dá sa všetko. Aj v oblasti chudnutia. Najnovšie sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fanúšikom videom o tom, že dosiahla novú métu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Dominika sa po tehotenstve dala na chudnutie, do ktorého sa pustila s veľkým odhodlaním. Nezabúda o tom informovať svojich fanúšikov, ktorí majú pocit, ako keby na tejto ceste za novým „ja” boli aj oni. V predošlom článku sme vás informovali o jej ďalšom progrese, ktorý zverejnila. Vtedy k tomu dodala, že takto vyzerá zdravé chudnutie. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Ďalší posun v chudnutí

Opäť sa posunula ďalej. Prvýkrát ručička na váhe ukazuje na číslo, ktoré je o dosť nižšie. Prekvapenie prišlo po tom, ako sa po mesiaci odvážila u svojej nutričnej koučky. Dnes som prvýkrát dosiahla hranicu -20 kg. Stráááášne sa teším,” napísala šťastná Dominika vo svojom príbehu na Instagrame. Vo videu taktiež nezabudla spomenúť svoju výživovú poradkyňu, ktorá jej povedala, že je na ňu pyšná.

Foto: Instagram/domicibulkova

Dominika nezaháľa

V konečnom cieli však Dominika ešte nie je. Pokračuje ďalej v chudnutí, pred sebou má ešte nejakú cestu, hoci táto bude o poznanie kratšia. „Tak ešte 2-3 kg dole a je to tam, kamoši,” uviedla vo videu odhodlaná Dominika.  

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)


Uložiť článok

Najnovšie články