Ilustračná foto: Pexels

To fakt neviete, čo budete dnes počúvať?

Dlhé roky bol náš portál bez podcastu, no to sa teraz zmení. Rozhodli sme sa preto, že našim čitateľom ponúkneme tzv. „Interez do ucha“. V podcaste TO FAKT? vám každý týždeň prinesieme jeden z našich prémiových článkov vo zvukovej podobe celkom zadarmo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tie najväčšie záhady, zaujímavosti z dejín, o ktorých viete pomerne málo, tipy na cestovanie aj zaujímavé rozhovory s odborníkmi a ľuďmi, ktorí niečo dokázali – toto všetko, ba ešte viac nájdete v našej sekcii Premium článkov, ktoré si môžu prečítať všetci majitelia nášho predplatného. A po novom už aj vypočuť každý týždeň v našom novom podcaste.

Foto. interez.sk

Okrem prístupu k zamknutým článkom na našom webe s Premium predplatným dostane každý prístup aj k exkluzívnemu obsahu našich partnerských webov Startitup, Emefka, Odzadu či Fontech. Vďaka nášmu novému podcastu sa ale k vybraným článkom dostanú aj tí, ktorí sa rozhodnú si Premium nepredplatiť.

V našom novom podcastovom formáte TO FAKT? vám totiž každý týždeň sprostredkujeme vo zvukovej podobe jeden z našich článkov úplne zadarmo. Stačí ho odoberať na svojej obľúbenej podcastovej platforme, aby vám nikdy nič neušlo.

Vo vôbec prvej epizóde TO FAKT? predostierame príbeh Rothschildovcov, ktorí podľa mnohých ešte aj dnes ovládajú svet a ich nariadeniam sa podriaďuje nejeden krajinský líder. Čo je pravda na tom, že potopili Titanic, aby sa zbavili svojej trhovej konkurencie, či na tom, že dokážu ovládať počasie a COVID bol vypustený z ich rúk? Aj tomuto sa v prvej časti podcastu TO FAKT? venujeme. Vypočuť si ho môžete nižšie.

Uložiť článok

Najnovšie články