Foto: Action

Predajňa sa nachádza v nákupnom centre na Hronskej ulici 41 vo Zvolene.

Superlacný reťazec Action od svojho minuloročného vstupu na náš trh pobláznil Slovákov a nové predajne otvára ako na bežiacom páse, celkovo ich je na Slovensku aktuálne 23. Posledná z nich pribudla dnes vo Zvolene, kde firma otvorila už svoj druhý obchod, informoval reťazec v tlačovej správe.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ide celkovo o tretiu predajňu Actionu v Banskobystrickom kraji a druhú vo Zvolene. „Na otvorenie predajne vo Zvolene sme sa veľmi tešili. Podarilo sa nám nájsť priestory na Hronskej ulici 41, vďaka čomu môžeme priblížiť náš unikátny koncept ešte väčšiemu počtu zákazníkov,“ povedal generálny riaditeľ Jan Štěpánek.

Predajne aj na juhu Slovenska

Predajňa sa nachádza v nákupnom centre na Hronskej ulici 41 a podľa slov predstaviteľov firmy ponúkne 6 000 kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií, pričom ich priemerná cena dosahuje len 2 eurá. Míľnik dvadsiatich predajní na Slovensku dosiahla spoločnosť len za rok a štvrť od vstupu na miestny trh. Prvý obchod otvoril v Bratislave v marci 2023.

Tento týždeň sme vás pritom informovali aj o ďalších predajniach, ktoré sa Action chystá otvoriť. Ako sme zistili, úplne prvé predajne by mal predajca zmiešaného tovaru otvoriť na juhu Slovenska. Action totiž inzeroval pracovné ponuky na manažérov predajní a ich zástupcov v mestách Veľký Meder a Šamorín.

Na pracovnom portáli Profesia.sk sa objavila aj ponuka, podľa ktorej firma hľadá zástupcu vedúceho predajne lokalizovanej v bratislavskej mestskej časti Dúbravka.

Uložiť článok

Najnovšie články