Foto: Profimedia

Po odmlke sa ukázala na verejnosti.

Dlhé roky sa Martina Mečiarová prihovárala televíznym divákom z obrazoviek Markízy a moderovala relácie Doma s Markízou, Teleráno, bola rosničkou a pôsobila v relácii Reflex. V roku 2013 úplne odišla zo Záhorskej Bystrice a hoci sa čakalo, či sa ešte objaví na televíznych obrazovkách, nestalo sa tak. Odvtedy o nej bolo veľmi málo počuť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zmizla z obrazoviek i z očí verejnosti. Podľa portálu Báječná žena sa Martina ukázala až tento rok na jar v Slovenskom národnom divadle na oslavách založenia Hudby ministerstva vnútra SR. 

Stretnutie po rokoch

Najnovšie bolo možné vidieť Martinu na fotografii Lenky Šóošovej, ktorá taktiež nedávno odišla z Markízy. Tá ju zverejnila na sociálnej sieti, pričom si fanúšikovia mohli všimnúť okrem Martiny a Lenky aj Mirku Almásy, ktorá doteraz pôsobí v Markíze ako rosnička. „Sú stretnutia a stretnutia. Aj keď sa vidíte po 15 rokoch, akoby zastal čas,” napísala Lenka k fotografii v príbehu na sociálnej sieti.

Foto: Instagram/lenkasoosova

Zdá sa, že bývalé kolegyne si po dlhej dobe naplno užili spoločný čas. Martina očividne nestarne, ani po rokoch sa vôbec nezmenila. Mama 14-ročného syna Šimona vyzerá stále úžasne. 

Uložiť článok

Najnovšie články