Foto: Instagram/zoraczoborova

O nepríjemnom zážitku informovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti.

Fitneska Zora Czoborová je vždy pozitívne naladená. Napokon, zdravý životný štýl vplýva aj na psychiku. No aj ju dokážu nahnevať nejaké veci, obzvlášť, ak sa týkajú jej milovanej mamy Valérie. Tej musela fitnes trénerka volať záchranku, no čo nasledovalo potom, vôbec nečakala.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zlá skúsenosť so zdravotníctvom

Majsterka sveta vo fitnes a v aerobiku sa v súčasnosti naplno venuje fitnes pobytom. Popri tejto práci sa stará o svoju maminu, ktorá nedávno skončila na pohotovosti. V strachu o zdravie jej fitneska zavolala zdravotníkov a hoci ju ihneď previezli na pohotovosť, nasledovala nočná mora.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fit pobyt so Zorou Czoborou (@zoraczoborova)


O nepríjemnej skúsenosti, ktorú zažila, sa podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame: „Tak ako sa dnešný deň pekne začal, tak sa po príchode z fitka zvrtol. K mamine som volala sanitku. Po prevoze do nemocnice nás nechali 3 a pol hodiny čakať!!!! Človeka zo sanitky, hej.”

Fitnes trénerka neskrývala svoj hnev a dodala, že čaká na to, kým jej mamine spravia všetky vyšetrenia. Vyjadrila sa tiež k slovenskému zdravotníctvu, ktoré je podľa nej zlé. Všetko celé to trvalo dlhých 8 hodín, toľko času strávili na pohotovosti. „O 11 nás doviezla sanitka, domov sme prišli o 7,” sťažovala sa Zora na sociálnej sieti.  

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fit pobyt so Zorou Czoborou (@zoraczoborova)

Nekonečná dcérska láska

Zora je dcéra, po ktorej túži každý rodič. Ako informoval portál Nový Čas, po smrti svojho milovaného otca bola jej mama zdravotne na tom veľmi zle. Duchaprítomná fitneska ju dávala dokopy, keďže ostala psychicky paralyzovaná a nevládala chodiť. Dnes je z najhoršieho vonku a trávi s ňou veľa voľného času, čo svedčí o ich veľmi dobrom vzťahu. 

Uložiť článok

Najnovšie články