Foto: Instagram/zuzanavackova

Herečka vyzerá výborne.

Sexepílu a dobrej nálady má na rozdávanie. Minimálne pri pohľade na fotografie herečky a influencerky Zuzany Vačkovej, ktorými zásobuje svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Tá je aktívna nielen na divadelných doskách, ale aj na cvičiacej podložke. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zuzana Vačková je skvelou inšpiráciou pre mnohé ženy. Na Instagrame propaguje starostlivosť o svoje telu i dušu a nabáda k tomu aj svoje fanúšičky. Hoci má už po 50, vyzerá úžasne a sama je dôkazom, že vek je len číslo. Zdravý životný štýl sa jednoznačne podpísal na jej tele. 

Nie je to len o cvičení

Herečka je zástankyňou jogy, ktorú preferuje dodnes. „Trošku športujem, kedysi som veľmi rada chodievala na všelijaké aerobiky a behávala som, teraz, po operácii kolena, je to skôr už nejaká joga a domáce posilňovanie,” prezradila herečka pre portál Active Beauty, ako sa udržiava v perfektnej forme.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Vackova (@zuzanavackova)


Športom to však nekončí. Ako sa priznala, dopraje si rozmaznávania v podobe kozmetických ošetrení a masáží. „Mám, samozrejme, svoj tím, ktorý sa o mňa stará, sú to dámy, kam chodím pravidelne na kozmetiku, pravidelne do kaderníctva. Milujem masáže, čiže pre mňa je dôležité aj to, aby moje telo bolo spokojné a vymasírované.”

Krása vychádza zvnútra. Nie je to len o fyzickej stránke tela. Ako dodala herečka, stará sa aj o svoje duševné zdravie, vďaka čomu tak žiari. „Psychohygiena a sebapoznávanie je veľmi intenzívnou súčasťou môjho života, či už je to čítanie rôznych kníh, alebo skrátka len upratovanie si v hlave, alebo venovanie energie zmysluplným veciam, filtrovanie informácií, ktoré ku mne prichádzajú, a filtrovanie ľudí, s ktorými trávim čas.”

Uložiť článok

Najnovšie články