Foto: Instagram/hilmerovamonika

Monika Hilmerová má recept na pevný vzťah. 

Pre mnohých by mohla byť príkladom. Reč je o divadelnej, filmovej a televíznej herečke Monike Hilmerovej, ktorá tvorí už viac ako 15 rokov pár s choreografom Jarom Bekrom. Spolu so svojimi deťmi – dcérkou Zarou a synom Leonardom ich možno považovať za stelesnenie ideálnej rodiny. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Dlhé roky na spoločnej ceste

Nejeden by im mohol závidieť. Monika Hilmerová sa pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti fotografiou, ktorá zachytáva harmonický vzťah medzi ňou a Jarom Bekrom. Manželský pár si vykračuje v španielskych uličkách, pričom sa obaja držia za ruky. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Hilmerová official (@hilmerovamonika)


Monikin popisok k fotografii hovorí za všetko: Kráčame si s @jarobekr 16 rokov ruka v ruke… Momentálne po upršanej Barcelone. Odskočili sme si sem takmer na otočku prekvapiť a osláviť narodeniny kamaráta a takto nás odfotili a pozerám na to, aké je to super držať sa stále za ruky a cítiť sa milovaná.”

Herečka má po svojom boku svoje šťastie už úctyhodné roky. V dobe, kedy mnohí uprednostňujú slobodu pred záväzkami, je úžasné vedieť, že pevné vzťahy stále existujú. 

Poznáte tú vetu, že nie je dôležitý cieľ, ale cesta,“ tak podľa mňa je dôležité oboje a ešte k tomu pridávam, ako niekto múdry povedal, je dôležité s kým po nej kráčaš. Prajem všetkým ten pocit lásky, vďaky a pokoja,” pokračovala Monika v popisku k fotografii a pridáva sa k nej manžel Jaro: Som rád, že máme spoločnú cestu už 16 rokov.”

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Hilmerová official (@hilmerovamonika)

Fanúšikovia im to prajú

Fanúšikovia na sociálnej sieti neskrývajú obdiv a poslali im hlavne emotikony v podobe srdiečok. Prajem Vám to, ste úžasní,” napísala jedna fanúšička. Vôbec nevadí, že je upršaná, ale kráčate láska s láskou,” znel komentár ďalšej fanúšičky. 

Uložiť článok

Najnovšie články