Foto: SITA

Na hercovi sa podpisuje starnutie. 

Na filmovom plátne bol Harrison Ford vždy nebojácnym hrdinom. Bohužiaľ, pribúdajúce roky si prirodzene vypýtali svoju daň na slávnom hercovi, čo možno spoznať už na prvý pohľad. Fanúšikovia dali najavo svoje obavy o jeho zdravie po tom, ako sa objavil na jednej slávnostnej udalosti, ako informoval Daily Mirror

Článok pokračuje pod videom ↓

Sociálnymi sieťami koluje video zachytávajúce filmového archeológa Indiana Jonesa pri prevzatí ceny Disney Legend za svoj prínos pre produkčnú spoločnosť Lucasfilm, ktorá je dcérskou spoločnosťou Disney. 

Očividne chradnúci zjav herca mnohých šokoval a vyvolal strach. Hrôzostrašne vyzeral hlavne moment pri písaní svojho mena do cementu, v ktorom tiež zanechal svoje odtlačky rúk. Harrison si musel pri písaní podopierať ruku, ktorá sa mu na začiatku jemne triasla. Herec má už 82 rokov, takže možno povedať, že telo postupne stráca silu. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Good Morning America (@goodmorningamerica)

Fanúšikovia sa boja

Tento okamih zachytili kamery, pričom zverejnené video na sociálnych sieťach okomentovalo množstvo divákov a fanúšikov. Mnohí z nich vyjadrili obavy o hercov zdravotný stav. „Ochraňujte tohto muža za každú cenu,” napísal jeden fanúšik. Gratulujem mu, ale trhá mi srdce, keď ho vidím takého slabého,” uviedol ďalší. „Nevyzerá dobre,” bojí sa iný fanúšik. 

Stále pracuje

Generálny riaditeľ Disney Bob Iger, ktorý odovzdal Fordovi cenu, naznačil, aký je herec výnimočný. Ford prijal túto poctu a povedal Igerovi: Milujem život, ktorý si mi dal. Milujem ľudí, s ktorými som mal možnosť pracovať. Nikto v tomto biznise obvykle nerobí nič dlho. Spolupracujeme bez ohľadu na to, kto sme a čo robíme.“

Hoci mnohých desí pohľad na herca, ten i napriek vysokému veku nezaháľa a stále pracuje. Minulý rok vyšiel posledný diel filmovej ságy Indiana Jones s podtitulom Nástroj osudu. Harrison Ford dokazuje, že je stále schopný nakrúcať filmové scény.

Uložiť článok

Najnovšie články