Foto: Instagram/iversanns

Ivana Gáborík sa pochválila novým účesom.

Bývalá tanečníčka a influencerka Ivana Gáborík sa rozhodla, že je načase niečo spraviť so svojou korunou krásy. Zatiaľ čo mnohé ženy si pestujú dlhé vlasy, manželka známeho hokejistu Mariána Gáboríka spravila opak a dala sa ostrihať. Stavila na krátky účes a nemohla spraviť lepšie.  

Článok pokračuje pod videom ↓

O tejto zmene nezabudla Ivana informovať svojich fanúšikov na sociálnej sieti, kde majú možnosť nazrieť do súkromia známej osobnosti. Na Instagrame ju sleduje viac ako 240-tisíc ľudí, o čom svedčí veľký záujem o jej život. Preto to Ivana využila a podelila sa s ostatnými o premenu svojho účesu.

Účesom trafila do čierneho

Influencerka nezvykne svoj vzhľad príliš meniť. Zvyčajne je verná prirodzenosti bez extrémnych premien. Raz za čas to však príde vhod, obzvlášť vtedy, ak ide o vydarenú zmenu. Už v máji sa ostrihala nakrátko a stavila na bob, no podľa niektorých išlo o krok vedľa. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)


Ivana sa pochválila novým strihom, pričom k fotografiám dodala: Kaderníčka je ako terapeutka, ktorá zmení nielen vaše vlasy, ale aj váš deň.” Zdá sa, že žena Mariána Gáboríka sa postarala nielen o refresh svojho účesu, ale taktiež duše. Tentoraz ju nové vlasy omladili. Vďaka nim vyzerá výborne, hoci to tak bolo zakaždým bez ohľadu na účes. 

Pozitívne reakcie fanúšikov

Na fotografie a popisok zareagovalo množstvo fanúšikov, ktorí nešetrili komplimentmi. „Nádherná,” znel jeden komentár, ktorý vystriedal ďalší: „Veľmi vám to pristane.” Niektorí súhlasili s Ivanou, ktorá prirovnala kaderníčku k terapeutke. „Presne toto hovorím. Hoci som sama psychológ, chodím ku kaderníčke akoby na terapie. Vie všetko a ešte je to príjemné,” potvrdzuje jedna z fanúšičiek. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)


Uložiť článok

Najnovšie články