Foto: SITA

Princ William sa priznal, aké jedlo si nevie odpustiť.

Nevie si ju odoprieť. Reč je o indickej kuchyni, ktorú princ William preferuje vo svojom jedálničku. Hoci sa zdá, že na tom nie je nič zlé, priznáva sa, že korenisté jedlá mu nerobia dobre a najradšej by si ich odpustil. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Láska k indickej kuchyni

Princ a princezná z Walesu sa objavili v relácii „Going Home With Vick and Jordan“ na Rádiu 1 pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia vlani v októbri, ako informuje Daily Mirror. Počas vystúpenia sa ich pýtali, čo budú mať na večeru, keď sa vrátia domov do Windsoru.

Foto: Profimedia

Kate sa Williama spýtala, či má niečo uvariť. Princ zareagoval, že by si mohol objednať donášku jedla, konkrétne kari, alebo pokrm s lososom a teriyaki omáčkou. Potom, ako povedal, že miluje indickú kuchyňu, dostal otázku, aký druh kari má rád, a či má rád korenené jedlá.

Prečo by ich nemal jesť?

Budúci kráľ sa priznal o tomto stravovacom zvyku, ktorý označil za „neatraktívny“: „Nemôžem jedávať jedlá s príliš veľkým množstvom korenia, lebo sa z nich začnem potiť. Nie je to príťažlivé.“ 

Foto: SITA (Photo by (Geoff Caddick/Pool via AP)

Ani Kate nie je výnimkou. Taktiež miluje indickú kuchyňu a veľa korenia v pokrmoch. Ako následne zavtipkoval William, jeho manželka „by mala pripraviť jemnejšie indické jedlo, pretože inak sa príliš potí. A to nie je pekný pohľad!“

Uložiť článok

Najnovšie články