Foto: Profimedia

Nestarnúca Soňa Müllerová zažiarila na módnej prehliadke.

Keď sa hovorí o móde a štýle, meno tejto obľúbenej moderátorky určite napadne mnohým ženám. Hoci má už po 60, stále dokazuje, že móda nie je obmedzená vekom a jej outfity zvyknú chváliť nielen fanúšičky Dámskeho klubu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najnovšie Soňa Müllerová nepredviedla štýlový outfit len na sociálnej sieti či televíznej obrazovke. Ako informoval portál STVR, pri príležitosti 10. výročia založenia slovenskej módnej značky Nehera sa konala módna prehliadka, na ktorej sa predviedli nielen modelky, ale tiež známe osobnosti. A nechýbala medzi nimi aj táto štýlová blondínka spolu s dcérou Emou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Gafrik (@zdeno_gafrik)

Jedinečná módna prehliadka

Táto módna prehliadka sa nekonala v žiadnej hale a modelky sa neprechádzali po veľkolepom móle. Udiala sa totiž na Námestí slobody v Bratislave a bola skutočne jedinečná, čo uznala aj samotná Soňa. „Bolo mi cťou i radosťou, že som tam mohla byť a že som mohla predvádzať na “neherovsky jedinečnej” a na Slovensku výnimočnej módnej prehliadke,“ napísala na sociálnej sieti.

Moderátorka sa na prehliadku poctivo pripravovala a na svojom profile ukázala aj to, ako si trénuje chôdzu, pričom jej asistovala jej dcéra Ema, ktorá tiež bola modelkou na tejto prehliadke.

Okrem krásnej mamy a dcéry mohli ľudia na móle sledovať aj Nelu Pociskovú, Táňu Pauhofovú, či Sašu Gachulincovú, odeté v outfitoch z predchádzajúcich aj aktuálnych kolekcií tejto značky.

Uložiť článok

Najnovšie články