Foto: Biedronka

Poľský reťazec na Slovensku obsadzuje ďalšie pracovné pozície, ponúka aj zaujímavý plat.

Slováci si od príchodu Biedronky sľubujú skutočne veľa a pravdepodobne ide o maloobchodnú udalosť aktuálneho roka. Okrem lacných potravín sa očakáva aj vytvorenie lákavých pracovných pozícií, ktoré by mohli zamiešať karty v boji s konkurenciou. Tento proces už Poliaci započali a na profesijnom portáli sa objavili ďalšie zaujímavé ponuky.

Ako sme vás len nedávno informovali, po niekoľkých mesiacoch príprav je už oficiálne známe, kde si čoskoro pod hlavičkou Biedronky budeme môcť nakúpiť. Poľská obchodná sieť pod zastúpením spoločnosti Jéronimo Martins Slovensko otvorí predajne v piatich mestách, konkrétne pôjde o Zvolen, Nové Zámky, Levice, Považskú Bystricu Senicu. Okrem toho bude mať Biedronka na západnom Slovensku aj svoje logistické centrum.

Len pred pár dňami pribudli na známom profesijnom portáli Profesia.sk ďalšie pracovné pozície, ktoré sa viažu na vyššie uvedené mestá. Konkrétne pôjde o Považskú Bystricu a Levice, kde reťazec hľadá zástupcov vedúcich predajne. „Základná mesačná mzda začína od 1475 EUR v závislosti od skúseností kandidáta. K tejto pozícii je možné získať výkonnostný bonus až 200 EUR,“ uvádza sa v ponuke.

Foto: Jacek Halicki, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

K tejto pozícii sa viažu pracovné povinnosti ako denná organizácia zmien, školenie nových zamestnancov, tvorba pracovných plánov a vedenie evidencie personálu. Taktiež je zástupca zodpovedný za zvyšovanie predaja analýzou výsledkov, zabezpečovanie dostupnosti tovaru, vystavovanie produktov a poskytovanie informácií o cenách. Čo sa týka požiadaviek, uchádzač by mal mať skúsenosti z maloobchodu, mal by byť zodpovedný a komunikatívny.

Azda ešte lákavejšia je práca vo Voderadoch, kde spoločnosť inzeruje ponuku na pozíciu špecialistu dodávateľského reťazca. Na tejto pozícii pracovník zodpovedá za udržiavanie optimálnej úrovne zásob a zabezpečenie včasnej dostupnosti produktov, analyzovanie údajov a identifikáciu oblastí na zlepšenie či monitorovanie KPI vo všetkých fázach. Na oplátku sa ponúka plat minimálne 1 600 eur s možným mesačným bonusom až do výšky 300 eur.

Uložiť článok

Najnovšie články