Foto: Instagram/nora_kabrhelova

Nora Kabrheľová sa pýši novou premenou.

Príjemné prekvapenie čakalo na fanúšikov bývalej podnikateľky a dôchodkyne Nory Kabrheľovej, ktorí sú zvyknutí na jej prostorekosť a fakt, že si nedáva vreckovku pred ústa. Najnovšie zverejnila na sociálnej sieti videá zachytávajúce jej nový strih vlasov. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nora Kabrheľová sa stala známou postavou v časoch, keď mala dlhé blond vlasy a tvorila pár s Braňom Mojsejom. Roky boli ľudia zvyknutí na jej svetlú hrivu – až do jedného dňa, keď ohúrila svojimi tmavými pramienkami. 

Je z nej nový človek

Po dlhšom čase sa rozhodla pre zmenu účesu a zvolila kratší strih. Ideme nanovo, nový človek. Vlasy urobené, vlasy ostrihané, vlasy trošku zosvetlené,” informovala Nora svojich fanúšikov na Instagrame. Ako ďalej dodala, celú zmenu odštartoval obrázok na internete so starou Indiánkou. V prvej chvíli som si myslela, že som to ja,“ povedala vo videu Nora, podľa ktorej vyzerala škaredo ako ona. 

Reprofoto: Instagram (nora_kabrhelova)

Nový štýl jej očividne dodal šmrnc, čo je vidieť na najnovších videách. Krátke vlasy po ramená, s rovným strihom, ju omladili a ubrali na veku. Bývalá podnikateľka Nora rozhodne spravila dobre, o čom sú presvedčení aj jej fanúšikovia, ktorým ďakuje za pochvaly.

Mnohí totiž potvrdzujú, že naozaj vyzerá mladšie. „66 rokov je 66 rokov, s tým neurobíte vôbec nič, ale môžete pre to urobiť aspoň to, že si ostriháte škaredé vlasy,“ uviedla Nora s úsmevom vo videu na Instagrame. 

Reprofoto: Instagram (nora_kabrhelova)
Uložiť článok

Najnovšie články