Foto: Profimedia

Ľudia prirovnali outfity moderátoriek Dámskeho klubu k pyžamu.

To že moderátorky Dámskeho klubu majú zmysel pre módu, sa rozhodne nedá poprieť. Hoci najviac obdivu azda dostáva Soňa Müllerová, aj jej kolegyne sú vždy štýlové a vedia, čo im pristane.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nedávno sa Iveta Malachovská spolu s Andreou Chabroňovou objavili na obrazovkách v zladených outfitoch. Obe totiž zvolili ladiaci vrch a spodok, ukazujúc, že stačí jeden vzor na celý outfit a hneď v ňom vyniknete. Hoci však dámy vyzerali skvelo a odkázalo im to mnoho fanúšikov, viacerým však pripadalo, že prišli do práce v pyžame.

Zoštíhlilo ju to, ale za akú cenu

Malachovská mala na sebe tmavomodrý lesklý komplet, ktorý doplnila červenými lodičkami, červenými doplnkami a tiež červenou manikúrou. Stavila tak na overenú kombináciu farieb, ktoré zvlášť pekne kontrastovali s jej tmavými vlasmi. Navyše, aby tento outfit ešte viac ozvláštnila, nechala si vrchné gombíky rozopnuté, robiac tak zo sofistikovanejšieho outfitu o čosi ležérnejší.

Tmavá farba a dĺžka nohavíc podľa komentárov fanúšikov pôsobili zoštíhľujúco a objavili sa komentáre chváliace jej štíhle nohy, ale aj celkovú postavu. „No vidíš, Iveta, dnes ti to veľmi pristane, vyzeráš v tom aj štíhlejšie,“ znel napríklad jeden z týchto komentárov. Potom však prišlo „ale“.

„Pristalo jej to, tá tmavá ju pekne zúžila, ale na prvý dojem to vyzerá, ako keby mala oblečené pyžamo,“ skonštatovala fanúšička.

„Trošičku mi to pripadalo ako pyžamo,“ napísala ďalšia a iná s ňou hneď súhlasila: „Presne… mám podobné pyžamo.“

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dámsky klub (@damskyklub_rtvs)

Pyžamová párty

Rovnakým poznámkam sa nevyhol ani outfit jej kolegyne, ktorá mala tiež ladiaci komplet, avšak v zebrovanom vzore.

„Pyžamová párty? Prepáčte, ale dnešné outfity mi veľmi pyžamá pripomínajú… môj názor, tak ma neukameňujte,“ odkázala komentujúca.

„A prečo ste v pyžamkách, dievčatá?“ pýtala sa ďalšia. Iná rovno skonštatovala: „No, milé dámy, dnešný outfit ako pyžamo.“

„Pyžamová párty,“ smiala sa štvrtá.

Uložiť článok

Najnovšie články