Foto: Instagram (nora_kabrhelova)

Nora sa rozhodla rozbehnúť vlastný projekt o varení.

Minulý týždeň sa kontroverzná ikona objavila v kulinárskej relácii Bez servítky a ľudia sa rozdelili na dva tábory. Jedni totiž Noru milujú a iným zas vadí, že si nedáva servítku pred ústa a nebojí sa vyjadriť aj vulgárne. Na jednom sa však väčšina zhodla – jedlo, ktoré Nora pripravila, vyzeralo naozaj chutne. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zachytil portál Plus 1 deň, samotná Nora sa neskôr vyjadrila, že do Bez servítky už nepôjde, hoci tam súťažila viackrát a dokonca aj vyhrala. Teraz už je jasné prečo. Rozbieha totiž vlastný projekt a diváci ju budú môcť sledovať variť za jej vlastných podmienok.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Vlastná relácia o varení

Nora najprv na svojom profile ukázala fanúšikom svoj nový účes. Vlasy si totiž dala ostrihať na kratšie a trochu aj zosvetliť. To však nebola najväčšia novinka v jej živote. Hneď potom totiž oznámila, že si spravila účet na platforme Herohero. Tam ju nájdete pod jej vlastným menom a zaradenú do kategórie „varenie“.

Kontroverzná Nora totiž rozbehla vlastný kuchársky projekt. „V piatok začíname. Prvé video na HeroHero,“ oznámila Nora v príbehu na Instagrame a pridala odkaz na svoj profil na tejto platforme. Nakoniec to však vyzerá, že prvého videa sa fanúšikovia dočkajú ešte skôr.

„Dobré ránko prajem. Čakám tu pred Freshom. Idem na nákup a idem vám variť na Herohero segedínsky guláš. Taký segedínsky guláš idem robiť, ako nikto nerobí. Taký, ako robím ja. Budem robiť aj knedlík, dúfam, že sa mi podarí,“ prezradila Nora ráno. „Dnes vás čaká na Herohero perfektné varenie,“ dodala.

Reprofoto: Instagram (nora_kabrhelova)

Po dvadsiatich rokoch sa odhodlala

Varenie nakoniec neprebiehalo úplne hladko. „Som robila knedlík teraz na Herohero ku tomu gulášu segedínskemu a som to robila tu strojom, mixérom, a celá tá múka mi začala domárie, lebo som tam nemala žiadnu tekutinu nič, a celá múka sa mi po celom priestore rozfúkala dorici. Ale cesto dobré som urobila. Dúfam, že bude dobrý knedlík,“ prezradila Nora so smiechom.

Pridala aj odvážne priznanie. „Po dvadsiatich rokoch robím knedlík. Takže dúfam, že vyjde mi to no,“ povedala na záver.

Vyzerá to však tak, že sa Nora pre istotu poistila, ak by jej domáca knedľa nevyšla. Ak sa totiž zameriate na pozadie tohto videa, všimnete si, že má na linke niečo, čo vyzerá ako knedľa z obchodu, čo dokazuje nálepka na nej.

Uložiť článok

Najnovšie články