Ilustračná foto: Profimedia

Na slovenský trh príde Prima LOVE oficiálne.

Česká televízna skupina Prima, po májovom spustení slovenského kanálu Prima COOL SK, rozšíri na jeseň programovú ponuku na Slovensku o ďalší televízny kanál. Ten sa, tak ako už bolo známe skôr, zameria najmä na ženské publikum.

Česká Prima LOVE na Slovensku definitívne skončí a od 1. novembra 2024 ju nahradí lokálna verzia kanálu pod názvom Prima LOVE SK. Skupina Prima o tom informovala médiá prostredníctvom tlačovej správy. Novinka bude na slovenských obrazovkách dostupná v ponuke väčšiny slovenských operátorov káblových, satelitných či IPTV služieb.

Čo slovenská verzia kanálu ponúkne v programe?

Aj v prípade nového kanálu určeného pre slovenský televízny trh vychádza Prima z úspešnej predlohy českej tematickej stanice Prima LOVE. V jej programovej skladbe tak budú dominovať programy zamerané na všetko, čo zaujíma najmä nežnejšie pohlavie, a teda láska, romantika a vášeň.

V obsahu kanálu Prima LOVE SK budú tiež dominovať domáce (teda české) a zahraničné seriály, ako aj viaceré atraktívne vlastné relácie, ktoré oslovujú ženské publikum.

Vo vysielaní slovenskej verzie LOVE sa objavia napríklad pôvodný český seriál Rodinné putá alebo reality program Áno, šéfe, informuje web Živé.sk. V programe sa ale podľa informácií portálu môžu objaviť aj turecké telenovely Zvrat osudu, Príchuť lásky či nemecký seriál Záchranári z hôr.

Uložiť článok

Najnovšie články