Foto: Tlačová správa OMV

Kroky smerom k zákazníkom nerobia iba najväčšie obchodné reťazce. Na upevnení pozície a pridanej hodnote pracujú aj čerpacie stanice.

Väčšina Slovákov si už zvykla, že počas sviatkov si v nákupných centrách a obchodných reťazcoch skrátka nenakúpi. Často sa stáva, že niektorí ľudia na toto pravidlo zabudnú a počas voľných dní si teda už nemôžu nič dokúpiť. V súčasnosti už však existuje viacero možností a jednou z nich je nákup na čerpacích staniciach. Ako informuje OMV v tlačovej správe, portfólio špeciálnych prevádzok rozširuje aj v Banskej Bystrici.

Pod špeciálnymi prevádzkami si musia zákazníci predstaviť čerpacie stanice, ktoré už rozbehli aktívnu spoluprácu s reťazcom Billa. OMV v rámci tejto spolupráce prináša na vybrané prevádzky výber rôznych potravín – od zeleniny, ovocia, pečiva, po mliečne a mäsové výrobky. Takéto čerpačky sú v súčasnosti rozšírené predovšetkým na západnom Slovensku, no ako sme vás informovali ešte koncom augusta, expandovať budú aj na východ.

Sieť čerpacích staníc navyše avizovala, že do roku 2025 by chcela mať na Slovensku až 70 takýchto špeciálnych prevádzok. Ako vyplýva z najnovších informácií, tento záväzok si postupne plní a v týchto dňoch otvára VIVA BILLA v Banskej Bystrici. Nová predajňa sa nachádza na čerpacej stanici OMV na Námestí Ľudovíta Štúra a je jubilejnou 40. na Slovensku.

Dnešným trendom je rýchlejšie vybavenie každodenných nákupov. Zákazníci preto preferujú menšie prevádzky, no zároveň očakávajú kvalitné a čerstvé potraviny. Sme radi, že koncept získava na popularite a že sme už otvorili štyridsiatu predajňu. Tento míľnik nás posúva bližšie k nášmu cieľu,“ uviedla Miriam Fellingerová, Retail Manager, OMV Slovensko.

Zákazníkov, pochopiteľne, zaujímajú aj ceny, za aké si v takýchto predajniach nakúpia. V tomto smere je potrebné konštatovať, že ceny za jednotlivé potraviny sú väčšinou vyššie, ako v klasických Billa predajniach. Je to zrejme čiastočne spôsobené tým, že čerpacie stanice sú otvorené nonstop.

Uložiť článok

Najnovšie články