Foto: profimedia

Aká je Meghan Markle podľa personálu?

Pravidelne sa v médiách objavujú správy o tom, že Meghan Markle nie je príliš príjemná osoba a množstvu ľudí nesedí. Najvýraznejšie sa kritika objavila po tom, ako sa spolu s Harrym rozhodli vzdať svojich povinností ako pracujúcich členov kráľovskej rodiny.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informoval portál Hollywood Reporter, už dlhšie sa hovorí o tom, že zamestnanci sa u Sussexovcov striedajú poriadne často a na Meghan nemajú pekné slová. Dokonca sa objavili informácie o tom, že správanie princovej manželky niektorých zamestnancov rozplakalo. O tom, že sa k svojmu personálu nespráva pekne, sa pritom hovorilo ešte počas ich pobytu vo Veľkej Británii.

Náročná vojvodkyňa

Podľa zdroja dokonca od svojich zamestnancov dostala prezývku diktátor. „Meghan sa všetci boja. Podceňuje ľudí a nechce si dať poradiť. Má záchvaty hnevu, emaily posiela o piatej ráno a pochoduje po dome ako diktátor, každému rozkazuje. Dokonca ju volajú náročná vojvodkyňa. Dokonca rozplakala dospelých chlapov,“ povedal zdroj.

Foto: SITA

Dodal tiež, že Harry je veľmi schopný a milý, ale s Meghan sa nedá vydržať. Už v roku 2018 sa rozprávalo o tom, že Meghan šikanuje zamestnancov, čo dokonca podnietilo Buckinghamský palác k tomu, aby celú situáciu prešetril. Výsledky vyšetrovania však neboli zverejnené. Súčasný hovorca Harryho a Meghan odmietol situáciu komentovať.

Uložiť článok

Najnovšie články