Ilustračná foto: Profimedia

Lákavá akcia pre nových aj vracajúcich sa predplatiteľov

Po avizovanom zdražovaní prichádza možnosť mať ju aj za zlomok ceny. Obľúbená streamovacia služba Disney+ si na jeseň prichystala pre nových aj vracajúcich sa zákazníkov lákavú akciu. Mesačné predplatné za cenu jedného veľkého piva, napríklad.

Článok pokračuje pod videom ↓

do 27. septembra môžu noví a vracajúci sa zákazníci využiť časovo obmedzenú ponuku a získať tak predplatné streamovacej platformy Disney+ len za 2,49 € na tri mesiace. Služba o tom informovala na svojich kanáloch na sociálnych sieťach, a aj na hlavnej stránke.

Foto: Disney+

Akcia poteší, Disney+ v novembri zdražie

Tí, ktorí si obnovia predplatné alebo sa registrujú ako noví používatelia služby Disney+, tak počas troch mesiacov budú platiť len akciovú cenu. Následne od štvrtého mesiaca, približne od januára 2025, bude predplatné za štandardnú cenu za balík Premium, teda za 11,99 € mesačne, čo je nová výška predplatného.

Ešte stále je v platnosti cenník, v ktorom Disney+ ponúka len jeden balík predplatného za 9,99 €/mesiac. Nový cenník má podľa už známych informácií vstúpiť do platnosti 21. novembra. Platforma bude používateľom núkať po novom namiesto jedného dva balíčky. Lacnejší balík Standard bude stáť 8,99 € mesačne. Umožní sledovať obsah na dvoch zariadenia naraz, maximálne však vo Full HD a s priestorovým zvukom.

Foto: Profimedia

Balík Premium umožní sledovať obsah na 4 zariadeniach súčasne v Ultra HD kvalite, s priestorovým zvukom a Dolby Atmos.

Uložiť článok

Najnovšie články