Foto: TV Markíza

Fanúšikovia seriálu Výnimočná Nikol budú mať dôvod na radosť.

Je hneď niekoľko divácky obľúbených seriálov, ktoré dosahujú až nečakanú sledovanosť. Nie tak div, že Markíza neustále vymýšľa nové kreatívne projekty a zápletky, ktoré udržujú divákov pri televíznych obrazovkách. Na jeden sa však zdalo, že zabudli, no pravda je iná. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská pre portál mediálne.trend.sk prezradila informácie o osude viacerých projektov tejto televízie. Napríklad, že seriál Dunaj, k vašim službám tak skoro neskončí, ale tiež to, že už teraz pripravujú nový seriál, v ktorom bude hviezdiť obľúbená herečka Nela Pocisková. Zazneli však aj slová o seriáli Výnimočná Nikol.

Bude ďalšia séria?

„Výnimočná Nikol v pondelok večer zvíťazila s rekordným ratingom 6,5 % v rámci aktuálnej série a zároveň aj s absolútne najvyšším trhovým podielom 23,4 % v doterajšej histórii seriálu. Dokonca sa stala vôbec najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a prekonala hneď niekoľko rekordov,“ informovala v júni TV Markíza.

Nielen pod týmto, ale tiež pod inými príspevkami ohľadom finále druhej série obľúbeného seriálu, sa tak po úspechu tohto seriálu začali objavovať otázky, či sa diváci dočkajú aj tretej série.

Teraz programová riaditeľka Markízy konečne prezradila odpoveď na túto otázku. Hneď potom, ako totiž vyzradila, že sa už píšu nové epizódy seriálu Pán profesor, dostala otázku na Výnimočnú Nikol. Odpovedala: „Tú ešte nepíšeme, ale jednoznačne je to seriál, v ktorom chceme pokračovať. Je to len otázka času, kedy sa začne príprava a výroba.“

Uložiť článok

Najnovšie články