Foto: Profimedia

Herečka sa rozhodne nemá za čo hanbiť.

Hoci bola sexsymbolom 90. rokov, tento titul by jej mal patriť i naďalej. Legendárna herečka Sharon Stone je dôkazom toho, že vek vôbec nič neznamená a že ide len o obyčajné číslo. Je jedno, čo je v kalendári, filmová hviezda ukázala, že jej telo akoby vôbec nestarlo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Na torte sfúkla 66 sviečok, no to vôbec nič neznamená. Vo svojom veku sa pýši ukážkovou postavou, avšak nič nie je zadarmo. „Práve som ukončila svoj posledný tréning s trénerkou predtým, než pôjdem natočiť nový film „Nikto 2”. Som nadšená,” uviedla herečka k videu, kde v plavkách a so závažiami pripnutými na členkoch vychádza z bazéna. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)


Sharon zároveň ukázala svojho malého spoločníka – psíka, ktorý pobehoval okolo nej. Herečka ohúrila nielen top figúrou, ale tiež svojím povestným sebavedomím, s ktorým kráča smerom ku kamere. 

Pochvalné komentáre hovoria za všetko. „Si nádherná. Posielam pozdrav,” uvádza sa v jednom komentári. „Kráľovná,” napísal ďalší fanúšik. „Vyzeráš úžasne. Dúfam, že aj ja budem v tvojom veku vyzerať tak isto,” priznala sa jedna komentujúca.

Uložiť článok

Najnovšie články