Foto: X - MikeSington (reprofoto)/Profimedia

Spevák odmietol incident komentovať.

Americký hudobník a herec Jon Bon Jovi a asistentka videoprodukcie pomohli presvedčiť ženu na okraji pešieho mosta v meste Nashville, aby sa vrátila do bezpečia. Polícia uviedla, že incident sa odohral v utorok.

Článok pokračuje pod videom ↓

Miestne noviny The Tennessean informovali, že frontman rockovej skupiny Bon Jovi na moste nad riekou Cumberland nakrúcal hudobné video. Most bol v tom čase naďalej otvorený pre verejnosť. Na videu zachytávajúcom udalosť, ktoré podľa agentúry AP zverejnili na YouTube a neskôr stiahli, je vidno asistentku, ako sa prihovára žene na rímse mosta.

Muzikant sa k nej tiež pomaly približuje a začne sa s ňou rozprávať. Žena sa napokon k obom otočí a oni jej pomôžu preliezť zábradlie a prejsť do bezpečia. Bon Jovi žene ešte čosi hovoril a potom ju objal. Zástupca umelca uviedol, že Bon Jovi nebude incident komentovať.

Vo svojom trápení nikto nemusí byť sám. Ak prežívate náročné obdobie, tím profesionálov je tu pre vás 24 hodín denne na webe IPčko.sk. Pomoc môžete vyhľadať kedykoľvek prostredníctvom mailu alebo chatu.
Uložiť článok

Najnovšie články