Foto: Pexels

Osviežte svoj šatník módnymi novinkami. 

Ako sa menia ročné obdobia, mení sa aj svet módy, ktorý so sebou prináša novú škálu trendov. Tie predpovedajú ďalšie módne prekvapenia, na ktoré by sme sa mali zamerať. Ako sa píše na portáli Brightside, tohtoročná jeseň a zima budú v znamení elegancie, pohodlia a zároveň splnia jednu dôležitú funkciu: zahrejú počas chladnejších dní. 

Článok pokračuje pod videom ↓

1. Dlhé a objemné kabáty

Trendy zdôrazňujú spomínanú túžbu po teple a pohodlí, čo vedie k jednoduchým, ale elegantným dizajnom s objemnými siluetami. Kľúčové je vrstvenie a centrom pozornosti červená farba, ktorá je bezpochyby trendovou farbou tejto sezóny. Zimným šatníkom dodáva odvážny a živý nádych.

Odborníci predpovedajú, že vlnené zimné kabáty budú čoraz nadrozmernejšie a hrubšie, čím potenciálne prekonajú dlhodobú dominanciu puffovej bundy vo svete módy.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Goelia official (@goelia_official)

2. Oversized kabáty z umelej kožušiny

Nadrozmerné kabáty z umelej kožušiny sú alfou a omegou tohtoročného jesenného a zimného šatníka. Vytvorte si elegantný mestský vzhľad skombinovaním pastelovo sfarbeného kabáta z umelej kožušiny, napríklad v zelenom dizajne, s vypasovaným čiernym rolákom, elegantnými koženými legínami a členkovými topánkami.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @xx_furlover_xx

3. Kožušinové bundy

Stavte počas chladných jesenných dní na kožušinové bundy, ktoré predstavujú zmes ľahkého štýlu a tepla. Oversized štýly vhodné pre neformálny, každodenný vzhľad sú trendom číslo jeden. Doplňte ich k džínsom a semišovým členkovým čižmám. Alebo môžete dosiahnuť uvoľnenú atmosféru na festivale vrstvením kožušinovej vesty na maxišatách s kvetinovou potlačou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ALEXANDRA FRÁŇOVÁ (@alexfranova)

Uložiť článok

Najnovšie články