Foto: TASR - Radovan Stoklasa / Unsplash

Sociálna poisťovňa obsadzuje viacero zaujímavých pozícií.

Sociálna poisťovňa hľadá nových kolegov. Obsadzuje rovno niekoľko pozícií, a to napríklad pozíciu lektora kybernetickej a informačnej bezpečnosti, posudkového lekára alebo právnika na pracovné právo. 

Článok pokračuje pod videom ↓

„Staňte sa naším kolegom a pracujte u najzamestnávateľa,“ píše na sociálnej sieti v inzeráte.

Obsadzujú viacero pozícií

Sociálna poisťovňa hľadá posudkového lekára v Košickom, Prešovskom, Trnavskom, Nitrianskom, Žilinskom, Banskobystrickom i Trenčianskom kraji, a takisto aj pre hlavné mesto.

Do náplne práce patrí napríklad posudzovanie zdravotného stavu na účely invalidity a úrazových dávok, či kontrola posudzovania spôsobilosti na prácu. Ponúkaný nástupný plat je 2 735 eur v hrubom a nástup na pozíciu je možný ihneď.

Pracovnú ponuku vypísala aj pre právnika na pracovné právo. Toho hľadá do Bratislavy. Právnik musí ovládať problematiku zamestnávania od vzniku pracovného pomeru cez jeho zmeny až po ukončenie.

Náplňou práce je napríklad poskytovanie právneho poradenstva a konzultácií v oblasti pracovno-právnych vzťahov, či pripravovanie stanoviska k návrhom zákonov v oblasti pracovného práva a kolektívneho vyjednávania. Nástup na pozíciu je možný okamžite a ponúkaný plat je 2-tisíc eur v hrubom.

Sociálna poisťovňa obsadzuje v Bratislave aj miesto lektora KaIB. Do pracovnej náplne patrí napríklad plánovanie a realizácia programov zvyšovania kybernetického a informačného bezpečnostného povedomia, odborná príprava a vzdelávanie, príprava a prezentácia odborných lekcií, článkov, akcií a školení, alebo propagácia významu KaIB.

Výška mzdy sa odvíja od praxe, skúseností a seniority kandidáta, začínajúci ponúkaný plat je 1 800 eur v hrubom. Nástup je možný ihneď.

Zaujímavé benefity

Sociálna poisťovňa láka nových kolegov a kolegyne na rôzne benefity. Poskytuje napríklad 1 týždeň dovolenky navyše, alebo oddych pre zamestnancov aj rodinných príslušníkov v rekreačnom zariadení v Pavčinej Lehote alebo na Starých Horách. Zaujímavý je tiež pracovný deň. Ten je 7,5 hodinový, s pružným pracovným časom.

„Byť chorý nie je nikomu príjemné. Svojim zamestnancom poskytujeme už od prvého dňa „péenky“, zvýšenú náhradu príjmu, ktorá je vo výške 70 percent denného vymeriavacieho základu. Pri zjavnom ochorení môžete využiť 2 dni voľna navyše,“ píše tiež v ponukách.

Uložiť článok

Najnovšie články