Foto: Instagram (buuski)

Ako je na tom Bruce Willis?

Keď milovanej osobe diagnostikujú vážnu chorobu, je to zdrvujúce pre celú rodinu. Dcéra Brucea Willisa, Tallulah, sa nedávno podelila o silnú aktualizáciu toho, ako to po zdravotnej stránke vyzerá s jej otcom. Zdôraznila hlbokú lásku a spojenie, ktoré si naďalej udržiavajú, a to napriek problémom, ktorým čelia.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informoval portál Brightside, Bruceovi Willisovi bola vo februári 2023 diagnostikovaná frontotemporálna demencia (FTD). Túto informáciu rodina zdieľala aj s verejnosťou. FTD ovplyvňuje rôzne časti mozgu, ktoré majú vplyv aj na správanie, komunikáciu, ale aj rozhodovanie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Ako je na tom Bruce Willis?

V spoločnom vyhlásení rodina Brucea Willisa, jeho manželka Emma, bývalá manželka Demi Moore a jeho dcéry odhalili, že problémy s rečou a pamäťou, ktoré viedli v máji 2022 k odchodu do dôchodku, boli v skutočnosti len niektoré z mnohých príznakov demencie, ktorým Bruce čelí teraz. Tallulah sa nedávno podelila o niekoľko aktualizácií o jeho zdravotnom stave.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah willis (@buuski)

„Naše návštevy sú plné lásky a ja to cítim. Máme možnosť nadviazať spojenie, hoci je to ťažké. Viem, že vie, ako veľmi ho milujem, a tiež viem, že on nás miluje všetkých,“ povedala s tým, že Bruce už má veľký problém s verbálnou komunikáciou. Rodina taktiež dodala, že boli ohromení prívalom lásky a podpory, ktorú dostali od ostatných členov rodiny, ale aj od cudzích ľudí.

Uložiť článok

Najnovšie články