Foto: Profimedia

Dovolenku im prerušil nečakaný úraz.

Nehody sa stávajú. Najmä ak máte malé deti. Svoje o tom vedia aj známi rodičia, ktorí sa zvyknú o radosti i strasti svojho života deliť na sociálnych sieťach. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zachytil portál Špuntík, hoci si manželia Gáboríkovci užívajú posledné letné dni na dovolenke pri mori, nešťastný incident im oddych v zahraničí mierne skomplikoval. Z dokonalej chorvátskej idylky sa tak stala honba za nemocnicou, kde by im ošetrili dcérku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Zranila sa

Rodinka Gáboríkovcov sa druhýkrát počas leta vybrala do ich sídla v Chorvátsku, aby si užili posledné letné dni. Pobyt v slnečnej krajine im však na chvíľu prerušil nešťastný úraz ich dvojročnej dcérky. Malá Leia potrebovala lekárske ošetrenie, a tak sa rodičia vybrali hľadať najbližšiu nemocnicu.

Hoci Ivana neprezradila, čo presne sa dievčatku stalo, pridala fotografie z čakárne. „Aj takéto dni sú. Nemocnica v Splite je veru na vysokej úrovni,“ napísala známa tanečnica k prvej fotografii z nemocnice a vzápätí pridala ďalšiu. Na nej už mala jej malá dcérka previazanú hlavičku. „Leuiška je malá hrdinka, všetko je v poriadku,“ prezradila Ivana.

Na základe fotografie, ktorú pridala dnes, kde sa šantí s oboma dcérkami, sa zdá, že nakoniec nešlo o nič vážne a našťastie je Leia zdravá a môže si ďalej naplno užívať momenty so svojou rodinou.

Reprofoto: Instagram (iversanns)
Uložiť článok

Najnovšie články