Foto: TV Markíza

Šikovné maskérky dokážu v Dunaji, k vašim službám ozajstné zázraky.

Šikovné ruky maskérok pretvárajú súčasných hercov do podoby, vďaka ktorej vyzerajú, akoby vystúpili z historických fotografií. Na hlavách žien vytvárajú rôzne komplikované účesy a v niektorých prípadoch ich vzhľad menia viac, než by ste čakali.

Článok pokračuje pod videom ↓

Herečka Jana Pilzová sa dočkala svojej veľkej slávy až po šesťdesiatke. Ako písal portál Nový Čas, hoci sa herečka objavila vo viacerých divadelných hrách a cudzí jej nie je ani dabing, ľudia ju začali spoznávať až vďaka jej role v Dunaji, k vašim službám. Pilzová prezradila, že ju dokonca zvyknú ľudia zastavovať na ulici a chvália ju, ako stvárňuje postavu pani Márie.

Robia ju staršou

Spoznať túto herečku na ulici však nie je také jednoduché, ako sa môže zdať. V seriáli totiž hrá Dávidovu babku, a tak sa musí nechať zostarnúť, aby to bolo uveriteľné.

„To je taký zázrak, že účes, ktorý mi robia, ma robí oveľa staršou. Cítim sa úplne inak a vždy, keď sa na seba pozriem, poviem si, že to nie som ja. Veľmi rýchlo sa s tým však stotožním a hneď mi to navodí iné pohyby, iné držanie tela a intonáciu. Keď si dám na seba tie šaty, v ktorých hrám, mám okamžite babičkovský pocit,“ vyjadrila sa herečka k svojej premene pre Nový Čas.

To že v skutočnosti vyzerá oveľa mladšie, Jana dokázala napríklad nedávno v Teleráne, kde bola hostkou. V bielo-modrých letných šatách, doplnených sviežim mejkapom a rozpustenými blond vlasmi, vyzerala seriálová Mária aj o desať rokov mladšie. Veď posúďte sami.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Teleráno (@telerano)

Uložiť článok

Najnovšie články